Το νέο τρέιλερ της Τατιάνας Στεφανίδου - Τότε κάνει πρεμιέρα το T-Live

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το νέο τρέιλερ της Τατιάνας Στεφανίδου - Τότε κάνει πρεμιέρα το T-Live

Με ένα απολαυστικό trailer, η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha και συγκεκριμένα στο T-live, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σε νέα ώραμ στις 14:50

Η ανακοίνωση του ALPHA για την πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου και του T-live

Για δεύτερη σεζόν, η εκπομπή επικαιρότητας με τη σύγχρονη αισθητική και τη μοναδική ματιά της Τατιάνας Στεφανίδου, επιστρέφει στον Alpha.

Γεγονότα που συγκλονίζουν, και πράξεις που συγκινούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.Διαδραστικές ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις, έρευνα και αποκλειστικά ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητά μας συνθέτουν το Tlive και αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, η νέα ενότητα της εκπομπής σε ξεχωριστό πλατό, με προσωπικές συνεντεύξεις και τετ-α–τετ εξομολογήσεις

από πρόσωπα της επικαιρότητας, έρχεται να τονίσει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό χαρακτήρα του Tlive που βρίσκεται πάντα δίπλα στον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα.

Μέσα από την εκπομπή Alpha Παντού προβλήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, το νέο έξυπνο τρέιλερ για το T Live. T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14:50 για όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Θα πάθετε πλάκα με την σπιταρόνα Ευαγγελάτου - Στεφανίδου! Ο κήπος μοιάζει με βασιλικός

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να μοιάζουν πάντοτε πολύ ερωτευμένοι, όπως δείχνει η όμορφη και ρομαντική τους στιγμή στο κρεβάτι, «χτίζοντας» μια υπέροχη ζωή, είτε μέσω της αξιοζήλευτης πορείας τους στα ΜΜΕ είτε με την κοινή τους συνύπαρξη, με το σπίτι τους στην Κηφισιά να αφήνει οποιονδήποτε με το στόμα ανοικτό.

Η οικεία του ζευγαριού είναι μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι Ευαγγελάτου - Στεφανίδου