Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο Στεφανίδου - Ευαγγελάτου στο κρεβάτι

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι μετά από 18 χρόνια γάμου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο Στεφανίδου - Ευαγγελάτου στο κρεβάτι

O Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου παντρεύτηκαν ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003, όταν δούλευαν στο Alter και ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του σπιτιού τους στη Χαλκίδα. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα μίνι νυφικό με την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου και ήταν έγκυος στην κόρη τους, Λυδία (ο γιος τους, Νικόλας είχε ήδη γεννηθεί).

Κουμπάροι ήταν ο Μάκης Σεριάτος και η σύζυγος του Ιωάννα Καπελετζή. Παρανυφάκια ήταν ο Λάμπης, ο γιος του Ευαγγελάτου από το προηγούμενο γάμο του, η ανιψιά του, Γαβριέλα και ο Νικόλας, ο γιος του με την Τατιάνα.

Η τελετή τα είχε όλα: εντυπωσιακό σκηνικό, αγαπημένους φίλους, συγγενείς και μια καταιγίδα που παραλίγο να διακόψει το μυστήριο. Στο σπίτι είχαν ετοιμαστεί τα πάντα στην εντέλεια. Κάτω από μια τεράστια τέντα είχε διαμορφωθεί ο χώρος για την γαμήλια δεξίωση, ενώ δίπλα στην πισίνα υπήρχαν πλούσιοι μπουφέδες.

Φουλ in love μετά από 18 χρόνια γάμου Ευαγγελάτος - Στεφανίδου

Μπορεί να έχουν περάσει 18 χρόνια από την ημέρα του ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και 23 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να είναι μαζί, ωστόσο, μέχρι και σήμερα παραμένουν φουλ ερωτευμένοι. Μάλιστα, το πόσο ευτυχισμένοι είναι το αποδεικνύει και ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο έχουν ξαπλώσει στο κρεβάτι και παίζουν με τον σκύλο τους, χαλαρώνοντας μετά από μια απαιτητική ημέρα, καθώς ο παρουσιαστής έκανε χθες 23/8 πρεμιέρα στο MEGA.

Μάλιστα, πριν την πρεμιέρα η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να του ευχηθεί "καλή επιτυχία" με μια ανάρτηση στο προφίλ της με φωτογραφίες από τις όμορφες διακοπές που πέρασαν. «Καλή αρχή και καλή επιτυχία αγάπη μου για σήμερα! Να είμαστε γεροί, να ξαναζήσουμε του χρόνου μαγικά ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο», έγραψε στη λεζάντα της.