Αποκαρδιωτικό το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip - Βαρύ το πένθος

Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποκαρδιωτικό το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip - Βαρύ το πένθος

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και οι συνεργάτες του Mad Clip, μετά τον τραγικό θάνατο του στην άσφαλτο. Η Ελένη Φουρέιρα, που ήταν στενή φίλη του τράπερ, σπάραξε με το μήνυμά της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μετά την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε λίγο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του, προχώρησε σε μια νέα, πριν από λίγα λεπτά.

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο γράφει χαρακτηριστικά: «Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν».

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip

Αποκαρδιωτικό το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip

Η αποκάλυψη του πραγματογνώμονα για το αν τελικά υπήρχε εμπλοκή δεύτερου αυτοκινήτου στο τροχαίο

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Live News για το τροχαίο του Mad Clip. Ο ίδιος έβαλε τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του.

Ο τράπερ, όπως δήλωσε ο ίδιος, πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Με επιτυχία η Porsche παίρνει με επιτυχία όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Porsche είναι μπροστά και το AUDI πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε.

Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό», λέει ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς «αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο».

Να σημειώσουμε πως σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αυτά είναι στο μεταξύ τα 3 σημεία που έχει εστιάσει η αστυνομία.