Μίνα Αρναούτη: Δέχτηκε πρόταση για "καυτό" ραντεβού - Η αφοπλιστική απάντησή της

«Ότι στέλνετε μηνύματα σε κοπέλες για το ότι με 300-500 όλες χαρίζουν οργασμούς σε αγνώστους...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μίνα Αρναούτη: Δέχτηκε πρόταση για

μήνυμα, δεχόταν πρόσκλητη για ραντεβού σε ξενοδοχείο επί πληρωμή.

Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη και η απάντηση της

Το μήνυμα που έλαβε από τον άγνωστο follower έγραφε χαρακτηριστικά: “Καλημέρα κούκλα… Σε ενδιαφέρει ένα καυτό ραντεβουδάκι για μια με δυο ώρες σε ξενοδοχείο; Ποιο θα είναι το δωράκι σου;”.

Από την μεριά της, η Μίνα απάντησε: “Καλημέρα, ότι στέλνετε μηνύματα σε κοπέλες για το ότι με 300-500 όλες χαρίζουν οργασμούς σε αγνώστους, με κάνει έξαλλη. Βέβαια είναι τόσο μεγάλη η ματαιοδοξία σας που τις πληρώνετε και νομίζετε ότι μαζί σας το ευχαριστήθηκαν. Το σeξ δεν αγοράζεται, το σeξ είναι συναίσθημα. Είναι σαν να πληρώνεις κάποιον να σε αγαπάει… Αντίο”. Πριν μερικές ώρες, η ίδια τοποθετήθηκε και στο θανατηφόρο τροχαίο του MadClip.

Μίνα Αρναούτη μήνυμα

Το αδημοσίευτο βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη που έχει στο κινητό της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mykonos Live έκανε η Μίνα Αρναούτη η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο κινητό της έχει ένα αδημοσίευτο βίντεο του Παντελή Παντελίδη στο οποίο τραγουδάει ένα κομμάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει.

Μετά τα όσα έχουν γίνει με τη δικαστική της διαμάχη με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη εξήγησε πώς βιώνει όλη αυτή την κατάσταση που ζει από την μέρα του τραγικού τροχαίου.

«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της.

Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Ακόμα, η Μίνα Αρναούτη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε εκείνους που πίνουν και στη συνέχεια οδηγούν: «Όταν πίνουμε αφήνουμε το αμάξι. Δεν παίρνουμε στον λαιμό μας τις ζωές που έχουμε μαζί μας. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ. Ζούμε κάθε μέρα από θαύμα».