Απίστευτο το κορμί της Μαρίας Μενούνος - Φωτιά και λάβρα στα 43 της

Ποζάρει με καυτό μπικίνι και προκαλεί πανικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο το κορμί της Μαρίας Μενούνος - Φωτιά και λάβρα στα 43 της

Από τα ωραιότερα κορμιά της σόομπιζ διαθέτει αναντίρρητα η Μαρία Μενούνος. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε και μια φωτογραφία με καυτό μπικίνι και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό.

Η χρόνια που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη για την παρουσιάστρια, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα της, που τόσο πολύ αγαπούσε. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω, και προχωράει στην ζωή της.

Λίγο καιρό λοιπόν μετά τις διακοπές που έκανε, η ίδια φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και μοιράστηκε το εν λόγω στιγμιότυπο μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Μπορεί η δημοσιογράφος να είναι 43 ετών, ωστόσο οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν.

Η φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος με μαγιό

Απίστευτο το κορμί της Μαρία Μενούνος

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Μαρία Μενούνος

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρία Μενούνος, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, μιας και βίωσε πρόσφατα ακόμη μια απώλεια.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που ζει στην Αμερική δυστυχώς έχασε τη συντροφιά του κατοικίδιού της, μια απώλεια που αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

«Σήμερα ήταν δύσκολα. Το πολυαγαπημένο σκυλάκι της μαμάς και του μπαμπά, ο Beethoven, έφυγε από τη ζωή. Όταν πήγα σπίτι την επόμενη μέρα, ήξερα ότι δεν ήταν καλά. Πάντα μου έλεγε με τα μάτια του ότι χρειάζεται βοήθεια. Το ήξερα. Ήμουν που ήμουν τόσο λυπημένη που πήγαινα σπίτι και για πρώτη φορά ήξερα ότι εκεί δεν θα βρω τη μαμά μου, μετά είδα και το μωρό της σε αυτήν την κατάσταση και έγινα χάλια.

Τέλος πάντων, ο μπαμπάς μου πέρασε όλη την ημέρα κρατώντας τον στην αγκαλιά του. Είναι συντετριμμένος. Όπως κάθε ‘’μπαμπάς’’ κατοικίδιου θα ήταν. Ούρλιαζε και ήταν ξεκάθαρο ότι είχε έρθει η ώρα του. Ο κτηνίατρος είπε, πριν λίγους μήνες που κάναμε καθαρισμό στα δόντια του, ότι ήταν πρόσχαρος, αλλά σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικός. Σ’ ευχαριστώ γιατρέ la Pierre για όλη τη βοήθεια. Ήταν δύσκολα και πάντα απαντούσες στις κλήσεις μας».