Νέα αρχή για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα αρχή για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ωστόσο η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της. Αφήνοντας πίσω της τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Ζέτα Μακρυπούλια επικεντρώνεται στα επαγγελματικά της σχέδια.

Συγκεκριμένα όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες ώρες, η Ζέτα Μακρυπούλια θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά στο τιμόνι του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1.

Η ίδια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με την επιστροφή της στην αγαπημένη της εκπομπή, η οποία έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια, γεγονός που αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, πριν κάποιες ώρες, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση του Ρουκ Ζουκ και έγραψε: «Νέα αρχή».

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» έγραφε πριν από μερικές εβδομάδες η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι από κοινού αποφάσισε να προχωρήσει σε ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή του, με τους ίδιους ωστόσο, να κρατούν καλές σχέσεις, ακόμη και μετά το τέλος της σχέσης τους. Πάντα θα τους ενώνει η αγάπη και η αδυναμία που έχουν στα κατοικίδια τους.

Μετά από περίπου ένα μήνα από την ανακοίνωση του χωρισμού, η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, παρέα με τους φίλους της, θέλοντας να γιορτάζουν τα γενέθλια της ηθοποιού Ευγενίας Σαμαρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά που πέρασαν. Να σημειώσουμε πως πρόσφατη από την άλλη, δημόσια εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν σε συναυλία του με γυναίκα στο πλευρό του.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη