Ψυχολογικά ράκος ο Snik μετά το θάνατο του Mad Clip

Η ανακοίνωσή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ψυχολογικά ράκος ο Snik μετά το θάνατο του Mad Clip

Ο θάνατος του Mad Clip σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους του, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από μία σειρά αναρτήσεων που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ένας από αυτούς που βυθίστηκε στη θλίψη ήταν και ο Snik.

Ο γνωστός τράπερ, είχε επίσης ένα τροχαίο πριν από κάποιες εβδομάδες, ωστόσο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθόλου. Με το που έμαθε για τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του.

Πριν από μερικές ώρες, ο Snik με μία νέα ανάρτηση, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως η συναυλία που είχε πραγματοποιήσει για αυτή την Κυριακή (5/9) ματαιώθηκε λόγω πένθους και θα γίνει την επόμενη Κυριακή (12/9).

Η ανάρτηση του Snik μετά τον θάνατο του Mad Clip

Snik Mad Clip

Το ηχηρό μήνυμα του Snik με αφορμή το τροχαίο του Mad Clip

Συντετριμμένος είναι εδώ και αρκετές ώρες ο Snik, από τη στιγμή που έμαθε για το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

O Snik, αφού αποχαιρέτησε τον Mad Clip με μία πολύ συγκινητική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ σημαντική σκέψη που έκανε με αφορμή το νέο θανατηφόρο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, έκανε έκκληση σε όλους, να σταματήσουν να παίζουν με τη ζωή τους πίσω από το τιμόνι και να προσέχουν κάθε φορά που μπαίνουν στο αμάξι. Ανάμεσα σε αυτούς που πρέπει να προσέξουν, ο Snik έβαλε και τον εαυτό του καθώς πριν από λίγο καιρό τράκαρε και ο ίδιος αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθόλου.

«Προσέξτε με τα μπ..λα, κι εγώ μαζί! Πόσα παιδιά θα φύγουν ακόμα από το τιμόνι;», έγραψε χαρακτηριστικά ο τράπερ στην ανάρτησή του.

Snik Mad Clip