Στο νοσοκομείο ο σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη, Δόκτωρ Χταπόδιας

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο ο σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη, Δόκτωρ Χταπόδιας

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο σύηντροφος της Στέλλας Μιζεράκη, Παντελής ή αλλιώς “Dr Xtapodia” όπως οι περισσότεροι τον γνωρίζουν.

Η νικήτρια του Power of Love, λίγο μετά το συγκινητικό μήνυμα για το θανατηφόρο τροχαίο του MadClip, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου βρίσκεται ο αγαπημένος της.

Λίγο αργότερα, η ίδια αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του: Επειδή ανεβάσαμε το πρωί κάποια Insta stories με τον Παντελή στο νοσοκομείου, θέλω να σας πω ότι είναι καλά, είχε γαστρεντερίτιδα, έκανε λίγους εμετούς, αλλά τώρα είναι καλά”.

Τα βίντεο της Στέλλας Μιζεράκη για την κατάσταση υγείας του συντρόφου της

Δόκτωρ Χταπόδιας: Η πραγματική του ταυτότητα και η σχέση του με την Στέλλα Μιζεράκη

Ο γνωστός κωμικός και youtuber, Δόκτωρ Χταπόδιας, μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και συγκεκριμένη στην Σοφία Μανουσακίδου. Αποκαλύπτει το πραγματικό του όνομα και την σχέση του με την Στέλλα Μιζεράκη.

Ο Χταπόδιας, ή αλλιώς Παντελής, που είναι το αληθινό του όνομα, συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου "Joker" με τον Αλέξη Γεωργούλη, στο οποίο παρενέβη τηλεφωνικά η σύντροφος του, Στέλλα.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του "Power of Love" απάντησε: «Ναι είμαι η σχέση της Στέλλας Μιζεράκη. Φοβάμαι μην πω κάτι παραπάνω και με κυνηγάει στο σπίτι. Μένουμε μαζί. Τη γνώρισα στην καραντίνα. Κάνω δουλειές στο σπίτι»

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη:

Τι το απίστευτο έκανε για τα μάτια της Στέλλας Μιζεράκη;

Φουλ ερωτευμένοι είναι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Χταπόδιας και το απέδειξαν με μια απίστευτη κίνηση. Για τα μάτια της νικήτριας του Power of love, ο Instagramer έκανε τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της καλής του.

Την είδηση έκαναν γνωστή στο Πρωινό και συγκεκριμένα η Νάνσυ Παραδεισανού η οποία καθημερινά μας μεταφέρει τα νέα που κυκλοφορούν στα social media, αλλά και τα hot νέα της showbiz.

Χταπόδιας Στέλλα Μιζεράκη Τατουάζ

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο Χταπόδιας έκανε ένα μεγάλο τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη, έπειτα από μόλις δυο μήνες που βρίσκονται σε σχέση.