Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Παντρεύτηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Οι πρώτες φωτογραφίες

Παντρεύτηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου
News 04.09.2021 20:18
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Διπλή χαρά πρόκειται βιώνουν σήμερα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Και αυτό γιατί ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισαν την κορούλα τους, Μελίτα.

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανέβαλε για αρκετό καιρό τα σχέδια τους, ωστόσο η μεγάλη μέρα για το ζευγάρι έφτασε και κυριολεκτικά λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το ευτυχές αυτό γεγονός, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες.

Να σημειώσουμε πως παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων”.

Κουμπάρα στον γάμο τους είναι η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Παντρεύτηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Παντρεύτηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φωτογραφίες

 Παντρεύτηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φωτογραφία

Αυτό είναι το προσκλητήριο για την γαμοβάφτιση της Ελένης Χατζίδου

Το ζευγάρι που είχε αναβάλει το μυστήριο λόγω της πανδημίας για τον κορωνοϊό την περασμένη χρονιά, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισε την κόρη του. Η μικρή πήρε το όνομα Μελίτα – Δήμητρα.

Εξασφαλίσαμε το προσκλητήριο από το διπλό μυστήριο (γάμο και βάφτιση) που έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος «Πολυχώρος Ονείρων». Το ζευγάρι μετά την αναβολή του γάμου και της βάφτισης της κόρης του επαναπρογραμμάτισε τα δυο μυστήρια και είναι έτοιμο για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου που έχουν συμμετάσχει στο J2US ηχογράφησαν ένα τραγούδι με τίτλο «Η δική μας πρεμιέρα» σε μουσική και στίχους Κυριάκου Γαληνού που θα τραγουδήσουν μαζί στη γαμήλια δεξίωση.

Δείτε το προσκλητήριο εδώ.

Τόσα χρόνια διαφοράς έχει το ζευγάρι

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρωινό και μέσα σε όλα αποκάλυψαν πόσα χρόνια διαφορά έχουν.

Το ζευγάρι που έχει στα πλάνα του να παντρευτεί αναφέρθηκε αρχικά στο πως επηρέασε ο ερχομός της κόρης τους την μεταξύ τους σχέση: “Εμένα το παιδί μου άλλαξε πολλά πράγματα. Ένιωσα πράγματα περίεργα που δεν τα είχε ξανανιώσει.

Ανέβηκε πάρα πολύ η Ελένη στα μάτια μου ως μαμά, την θεοποίησα στα μάτια μου και όχι μόνο την Ελένη, όλες τις γυναίκες και τη μανούλα μου. Κάνετε τόσα πράγματα που εμείς ότι και να κάνουμε νιώθουμε λίγοι. Είναι τεράστιο το βάρος και η ευθύνη που έχετε, και πως τα βγάζει πέρα με τόσα πράγματα…» είπε ο Ετεοκλής.

Αμέσως μετά η Ελένη πήρε τον λόγο και είπε: «Είμαστε εξαιρετικά.. Δέκα χρόνια τον περνάω, τι νομίζεις, ξέρω τι κάνω.. Προσέχω, κοιμάμαι καλά, με την μικρή ασχολούμαι πιο πολύ, θα ξυπνήσω αν κλάψει»

Ο Ετεοκλής είπε για τη διαφορά ηλικίας: «Με περνάνε εμένα για μεγαλύτερο. Εγώ κάνω πολύ λιγότερα από την Ελένη και είμαι κατάκοπος, εκείνη κάνει τα πάντα και έχει ενέργεια να κάνει άλλα τόσα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με εκπομπή στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν ο Ετεοκλής Παύλου

«Ανατριχιάζει» το βίντεο της Ελένης Χατζίδου για τον κορωνοϊό - «Κοιτάζουμε με μισό μάτι τον διπλανό μας»

Share