Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο

Αυτό το όνομα έδωσαν στον μικρό τους

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο
News 04.09.2021 21:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον γιο τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα στην όμορφη Τήνο. Ο μικρός τους πήρε το όνομα Αλέξανδρος – Ιωάννης.

Φίλοι και συγγενείς ήταν στο πλευρό του ζευγαριού την ξεχωριστή αυτή μέρα ενώ μετά το τέλος της τελετής, ακολούθησε δεξίωση σε παραδοσιακό οινοποιείο.

Ο λόγος που η βάφτιση έγινε στην Τήνο είναι γιατί ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο συκεκριμένο νησί πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα στο Μοναστήρι της Κυρά Ξένης.

Φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο

Η σύζυγος του Χρανιώτη μας δείχνει την κοιλιά της έναν χρόνο μετά την γέννα

Πριν ακριβώς έναν χρόνο, η Γεωργία Αβασκαντήρα έγινε για πρώτη φορά μητέρα με την ίδια να μας δείχνει πως είναι η κοιλιά της σήμερα.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Γεωργία θέλησε να προχωρήσει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μας δείξει πως είναι η κοιλιά της, έναν χρόνο μετά τη γέννα.

«[Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό!

Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω των πολλών ωρών χορού που έχω κάνει! Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις (για να είναι το μωρό μου καλά) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες!Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!]».

Γεωργία Αβασκαντήρα η σύζυγος του Χρανιώτη ας δείχνει την κοιλιά της έναν χρόνο μετά την γέννα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Χρανιώτης - Ξυρίστηκε και έγινε αγνώριστος

Γεωργία Αβασκαντήρα: Με μπικίνι και χωρίς ρετούς 1,5 μήνα μετά τη γέννα

Share