Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την κόρη της στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη

Μαζί τους και η μητέρα της τενίστριας

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την κόρη της στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη
News 05.09.2021 11:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σχέση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είναι πλέον γνωστή και έτσι φαίνεται πως η τενίστρια έχει ήδη γνωριστεί και με την οικογένειά του. Γι΄αυτό το λόγο, η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με την κόρη της, Δάφνη, βρέθηκαν μαζί στον αγώνα της.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρίσκεται αυτή την εποχή στην Αμερική καθώς η κόρη της έχει ξεκινήσει τις σπουδές της εκεί. Την ίδια στιγμή, και η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχει στο US Open, οπότε οι τρεις κυρίες μεταξύ τους συναντήθηκαν.

Μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Μαρέβα Μητσοτάκη με την κόρη της, χειροκροτούν στην τενίστρια κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Σάκκαρη

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά την επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Σάκκαρη τόσο από χρήστες των social media, όσο και από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, λόγω του ότι η ΕΡΤ πρόβαλλε την προσπάθεια της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θέλησε να πάρει θέση στον σάλο που ξέσπασε, λέγοντας πως η Μαρία Σάκκαρη δέχεται επίθεση λόγω της προσωπικής της ζωής, αφού διατηρεί δεσμό εδώ και μερικούς μήνες με τον γιο του Πρωθυπουργού.

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανάρτηση για την επίθεση στην Μαρία Σάκκαρη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Σάκκαρη: Η ηλικία, η καταγωγή της και το ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι σπουδές του, ο στρατός στον Έβρο και η σχέση του με την Μαρία Σάκκαρη!

Share