Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Οι φωτογραφίες από τη φαντασμαγορική βάφτιση του γιου τους

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Οι φωτογραφίες από τη φαντασμαγορική βάφτιση του γιου τους

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βίωσαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η αγαπημένη του σύζυγος, Γεωργία Αβασκαντήρα. Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τον μοναχογιό του στην Τήνο και μάλιστα δημοσίευσαν και φωτογραφίες με τις λεπτομέρειες του μυστηρίου.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικά χρόνια, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων και φέτος επέστρεψε προκειμένου να βαφτίσει τον γιο του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αποφάσισαν να τον ονομάσουν Αλέξανδρο - Ιωάννη. Όλες οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η ευτυχισμένη μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν απλά υπέροχες.

Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη

Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για την επέτειό του με τη Γεωργία Αβασκαντήρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Γιώργο Χρανιώτη για την τρίτη επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του μιας και έχουν στο πλευρό του πλέον και τον γιο τους ο οποίος έχει έρθει να τους αλλάξει τη ζωή.

Αυτή τη φορά, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θυμήθηκε την ημέρα του γάμου της με τον αγαπημένο ηθοποιό και μοιράστηκε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«[23/6/18: στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, τα χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι από την ενέργεια και τη χαρά μας, τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου, το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας (και περπατάγαμε ξημερώματα @spanchrys μας έσωσες), ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη» μας με τις παραδόσεις του γάμου…

Όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αληθινά… 3 years wedding anniversary]», έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Αβασκαντήρα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.