Απίστευτη σπόντα Γκουντάρα - Κάκκαβα στον αέρα του Όλα Γκουντ για τον Τσαλίκη - «Ας είναι οι άλλοι αναίσθητοι»

Το έριξαν για τα καλά το "καρφί" τους μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτη σπόντα Γκουντάρα - Κάκκαβα στον αέρα του Όλα Γκουντ για τον Τσαλίκη - «Ας είναι οι άλλοι αναίσθητοι»

Σε μια απίστευτη σπόντα προχώρησαν κατά την διάρκεια της εκπομπής τους, Όλα Γκουντ, η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Γιώργο Τσαλίκη. Συγκεκριμένα, την ώρα που το ζευγάρι συζητούσε για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια ξεκινήσει να περιγραφεί το πως κλάμβανε εκείνη τη σχέση του συζύγου της με την βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Το καρφί Γκουντάρα - Κάκκαβα για τον Γιώργο Τσαλίκη

Η Ναταλί είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελένη έχει στην καρδιά και τη ζωή του μία τεράστια θέση. Επειδή ο Γρηγόρης είχε χάσει τη μαμά του, έβλεπα ότι η Ελένη ήταν για εκείνον, εκτός από πολύτιμος συνεργάτης, η αδερφή που δεν είχε, η μαμά που είχε χάσει».

Με την σειρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε: «Μην με κάνεις να συγκινηθώ και θα λένε μετά για ευσυγκίνητα ζευγάρια… Άστο». Τότε, η Ναταλί έριξε το καρφί της για τον Γιώργο Τσαλίκη: «Δεν πειράζει. Ας είμαστε εμείς ευσυγκίνητοι και οι άλλοι αναίσθητοι».

Η ατάκα το «ευσυγκίνητο ζευγάρι» ήταν από τον τραγουδιστής καθώς το καλοκαίρι τους συνάντησε στην Ελαφόνησο, μετά τον χαμό που είχε προκύψει με την παρουσίαση του Big Brother.

Απίστευτη σπόντα Γκουντάρα - Κάκκαβα στο αέρα του Όλα Γκουντ για τον Τσαλίκη

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την πρεμιέρα του Big Brother

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για τις υπέροχες ευχές που έστειλε σε εκείνη και τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα για την πρεμιέρα του Big Brother.

Η ίδια στο μήνυμά της, τόνισε πως πρόκειται για έναν δύσκολο δρόμο ωστόσο την ίδια στιγμή, δεν έκρυψε τη χαρά της για το νέο πρότζεκτ που έχει αναλάβει μαζί με τον αγαπημένο της.

«Και τώρα που έφυγε το άγχος της πρεμιέρας θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την αγάπη που μας δείχνετε… Ναι δεν το έχουμε ξανακάνει.. Ναι είναι πράγματι ένα πολύ απαιτητικό project.. Ναι κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά με ανέμους έως και 9 μποφόρ (για να θυμηθώ και τα παλιά).

Όμως σας υπόσχομαι τα εξής.. Ο χαρακτήρας μας δεν θα αλλοιωθεί.. Η αγάπη και ο σεβασμός προς εσάς είναι δύο αξίες αδιαπραγμάτευτες και το κυριότερο..Όσο έχουμε τη στήριξη σας δεν φοβόμαστε τίποτα.. Περιμένουμε τα σχόλια σας…», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.