Συγκινεί ο Στράτος Τζώρτζογλου με τον θάνατο της μητέρας του - «Τα μαλλιά μου είχαν αραιώσει, έπεσαν από την στενoχώρια»

«Ακόμη και τώρα, δεν έχω διαχειριστεί το πένθος, έχω άρνηση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί ο Στράτος Τζώρτζογλου με τον θάνατο της μητέρας του - «Τα μαλλιά μου είχαν αραιώσει, έπεσαν από την στενoχώρια»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν πέθανε η μητέρα του.

Οι δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου

– Ήσασταν πράγματι η ψυχή της «Φάρμας»

Ακούγεται παράδοξο αυτό που θα πω αλλά δεν είχα δει ποτέ ριάλιτι. Δεν ήξερα καν ότι το «Survivor» υπήρχε, έλειπα και χρόνια στην Αμερική. Δέχτηκα να μπω στη «Φάρμα» μετά από πρόταση της Φαίης Σκορδά, 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων.

Μου άρεσε η ιδέα να έρθω σε επαφή με τη φύση, αλλά ο κυριότερος λόγος που δέχτηκα ήταν ότι ήθελα να ξεφύγω από την αίσθηση του θανάτου της μητέρας μου. Ήταν το πιο κοντινό μου πρόσωπο, η γυναίκα που της αφιέρωσα την καριέρα μου, τη ζωή μου και γι’ αυτήν έγινα ηθοποιός. Αργότερα προστέθηκε στη ζωή μου ο γιος μου, που είναι η μεγαλύτερή μου αγάπη. Ακόμη και τώρα, δεν έχω διαχειριστεί το πένθος, έχω άρνηση.

– Κλονίστηκε ο οργανισμός σας από τον θάνατο της μητέρας σας;

Έβγαλα πολλά ψυχοσωματικά. Κάποια στιγμή, πριν μπω στη «Φάρμα», είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου από πίσω. Είχα μια τρομακτική φαγούρα, πήρα διάφορα φάρμακα και αντί να υποχωρήσει αυξανόταν. Άρχισε να μουδιάζει το αριστερό μου πόδι, πήρα κιλά λόγω του κορωνοϊού.

Μπήκα στη «Φάρμα» 97 κιλά, ενώ πάντα ήμουν 85. Επίσης τα μαλλιά μου είχαν αραιώσει, έπεσαν από την στενoχώρια. Δεν το ήξερα όμως, γιατί δεν έβλεπα πίσω και το διαπίστωσα στα βίντεο της «Φάρμας». Στη «Φάρμα» ήμουν πιο αληθινός από ό,τι έχω υπάρξει, ακόμη και στο σπίτι μου. Συνήθως όσοι μπαίνουν στα ριάλιτι, προσέχουν πολύ την εικόνα τους, εγώ πριν μπω, πιθανόν να την πρόσεχα περισσότερο. Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος ανέφερε πως πριν μπει στην Φάρμα ήταν με τα 534 ευρώ από το κράτος.

Στράτος Τζώρτζογλου συνέντευξη

«Είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ότι θα μπορούσα να γίνω και μοναχός»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μίλησαν στην κάμερα του Love It, λίγο μετά το ταξίδι τους στην Ρωσία.

Το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε πριν λίγες μέρες την 2η επέτειο του γάμου τους ενώ μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από την Φάρμα, προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

Η Σοφία αποκάλυψε αρχικά γιατί έρχεται σε ρήξη με τον Στράτο: «Εγώ σαν γυναίκα θέλω τον χρόνο μου να ετοιμαστώ και οι άντρες αυτό δεν το καταλαβαίνουν».

Το ζευγάρι δεν έχει φτάσει ποτέ σε σημείο να χωρίσουν ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου η απάντηση του Σταύρου ήταν η εξής: «Είσαι καλά; Ούτε για αστείο».

«Όλο αυτό με τον Στράτο μου συνέβη σε μια περίοδο που είχα πει πλέον ότι όλα είναι επίπεδα, δεν υπάρχει έρωτας και ότι πολύ δύσκολα θα βρω το άλλο μισό», είπε η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος τότε ανέφερε:

«Εγώ πάλι είχα πει ότι σταματάω να κάνω σεξουαλική ένωση. Είχαν περάσει 8-9 μήνες και λέω τέλος. Μάλιστα είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ότι θα μπορούσα να γίνω και μοναχός.

Έλεγα ότι θα μπορούσα να είμαι ηθοποιός και στην προσωπική μου ζωή δεν θα ξανακάνω τίποτα. Είπα ότι αν δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν θέλω να ξαναπάω ποτέ. Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα στη ζωή μου ήταν με τη Σοφία. Ο βόρειος πόλος μου είναι η Μαρία, ο νότιος η Σοφία. Ελπίζουμε για παιδάκια».