Σε απευθείας μετάδοση στο Youtube η εξόδιος ακολουθία του Madclip

Θα κηδευτεί αύριο στις 16.30

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε απευθείας μετάδοση στο Youtube η εξόδιος ακολουθία του Madclip

Η κηδεία του Mad Clip πρόκειται να γίνει αύριο, Δεύτερα, στις 16.30 το απόγευμα στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου. Μάλιστα, πρόκειται να μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση.

Ο αγαπημένος τράπερ έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, εξαιτίας της ανεπτυγμένης ταχύτητας και της πρόσκρουσής του σε κολόνα, με αποτέλεσμα το τροχαίο να είναι θανατηφόρο και ο ίδιος να σβήσει λίγο αργότερα στην άσφαλο, ενώ έχει βγει στην δημοσιότητα και ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος.

Αύριο, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία και θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου ήδη άνοιξε βίντεο στο Youtube για να παρακολουθήσουν live την εξόδιο Ακολουθία για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν.

Εξόδιος Ακολουθία Παναγιώτη - Peter Anastasopoulou Mad Clip

«Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος και ήταν νεκρός»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/9) ένας κολλητός του Mad Clip, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και μάλιστα είδε τον τράπερ μέσα στο αμάξι.

Ο Γιώργος Πολυδώρου εξήγησε πως γενικά άρεσαν οι κόντρες στον Mad Clip. Ο ίδιος άλλωστε σε βίντεο που είχε ανεβάσει μετά τη σύλληψή του είχε παραδεχθεί πως ήταν «κοντράκιας».

«Γνωριζόμασταν περίπου δύο χρόνια και τον έναν χρόνο κάναμε πολλή παρέα. Ήταν και θα είναι για εμένα ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Έμαθα το δυσάρεστο γεγονός όταν με πήραν τηλέφωνο, μισή ώρα, τρία τέταρτα μετά το ατύχημα, γιατί ήξεραν ότι είμαστε καλοί φίλοι. Ήμουν έξω και κατευθείαν πήγα να δω τι έχει γίνει.

Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν νεκρός καθώς δεν είχε παλμό. Προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίζουν γύρω στις 2 ώρες. Ρωτούσα τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες αν έχει παλμό, μήπως τον επαναφέρουν. Τον έβλεπα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν αρτιμελής. Είχε εκδορές και αίματα και ήλπιζα σε ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά.