Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Έπεσε το προφίλ της Σούλας Γκλάμορους στο Instagram

Τι συνέβη

Έπεσε το προφίλ της Σούλας Γκλάμορους στο Instagram
News 05.09.2021 23:36
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Εδώ και αρκετές ώρες το προφίλ της γνωστής influencer «Soula Glamorous» στο instagram είναι εξαφανισμένο, χωρίς ακόμα να έχει γνωστό το γιατί.

ην Κυριακή, οι χρηστές του Instagram αναζητούν την ίδια, ωστόσο, βγάζει ενημέρωση πως «ο χρήστης δεν υπάρχει». Ακόμη δεν είναι γνωστό, αν τη σελίδα της γνωστής περσόνας έχει χακαριστεί ή αν έχει αποφασίσει «η ίδια» να κατεβάσει την σελίδα της.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως υποστηρίζε, δεχόταν βροχή μηνυμάτων για τον θάνατο του τράπερ, Madclip. Δεν είχε κρύψει την στεναχώρια της, ενώ συχνά έδινε πρωτογενές υλικό από την εγχώρια σοούμπιζ.

 Έπεσε το προφίλ της Soulas Glamorous στο Instagram

Ποια είναι η Σούλα Γκλάμορους

Η «Σούλα Γκλάμορους», είναι μια ιντερνετική περσόνα. Το αληθινό πρόσωπο, δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς ενώ χρόνια προστατεύεται η ανωνυμία του αληθινού χρήστη. Παρότι κατά καιρούς υπήρχαν θεωρίες για το ποιος ή ποια μπορεί να είναι πίσω από το συγκεκριμένο χρήστη.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, που ακριβώς μένει και με τι ασχολείται. Ωστόσο, το αιχμηρό χιούμορ, οι ειλικρινείς απαντήσεις της, αλλά και οι αδελφικές συμβουλές της σε νεαρότερους follower την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες ινφλούενσερ της χώρας που μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες φίλους.

Τα "έσπασαν" Τούνη - Σούλα Γκλάμορους - Η ανάρτηση "καρφί" στο instagram

Αυτή η φιλία κράτησε πολλά χρόνια αλλά... ήρθε το τέλος; Απαντώντας σε ερώτηση ενός follower της η Σουλα Γκλάμορους για το αν «τα έσπασαν με τη Τούνη» - που ποτέ δεν μασάει τα λόγια της - ξάστερα είπε πως «λοιπόν, όλοι ξέρετε πόσο την έχω στηρίξει από την ημέρα 1 που ήταν στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει θυμώσει δε μου μιλάει βασικά δεν διαβάζει καν τι της έχω στείλει και έχει παρεξηγηθεί. Πράγμα που θεωρώ ασέβεια».

Οι δύο ινφλουένσερ είχαν στο παρελθόν καλή σχέση, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είχαν επισκεφθεί μαζί τη Μύκονο. Ωστόσο, μια παρεξήγηση – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχει προκαλέσει ένα μεγάλο ρήγμα.

Σημειώνεται, ότι η πραγματική ταυτότητα της Soula Glamorous, κρατείται μυστική σαν φαραωνικό μυστικό. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, που ακριβώς μένει και με τι ασχολείται. Ωστόσο, το αιχμηρό χιούμορ, οι ειλικρινείς απαντήσεις της, αλλά και οι αδελφικές συμβουλές της σε νεαρότερους follower την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες ινφλούενσερ της χώρας που μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες φίλους.

Τούνη Σούλα Γκλάμορους

Μια ενδεχόμενη αιτία θα μπορούσε να είναι η αποκάλυψη της «Σούλας» για τη μυστική σχέση που φαίνεται ότι διατηρεί η Ιωάννα Τούνη με το μοντέλο και παρουσιάστη, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τούνη

Τούνη  Αλεξάνδρου

Η Σούλα Γκλάμορους γενικά σπέρνει πανικό με τις αποκαλύψεις της αφού πρόσφατα έκανε γνωστή μια... ενδεχόμενη επανασύνδεση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επανασύνδεση για Παπαγεωργίου - Snik; Η κίνηση που τους πρόδωσε!

Survivor 4: Καλεσμένη στο πάρτι της ένωσης και η Σούλα Γκλάμορους

Share