Mad Clip: Η πρώτη συνάντηση της Αρετής με την Άννα Μαρία Ηλιάδου μετά τον θάνατο του τράπερ

Που και πότε θα βρεθούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad Clip: Η πρώτη συνάντηση της Αρετής με την Άννα Μαρία Ηλιάδου μετά τον θάνατο του τράπερ

Λίγες εβδομάδες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ο τράπερ Mad Clip είχε χωρίσει με την Αρετή μετά από 4 ολόκληρα χρόνια σχέσεις και είχε βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της νικήτριας του GNTM, Άννας Μαρίας Ηλιάδου.

Και οι δυο κοπέλες με την είδηση του θανάτου του "πνίγηκαν" στην θλίψη με την πρώτη, μάλιστα, να έχει πέσει πολύ ψυχολογικά όπως σας αποκαλύψαμε και μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πρώτοι στο Youweekly.gr.

Ωστόσο, οι δυο αυτές γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Mad Clip σήμερα θα βρεθούν για πρώτη φορά σε.. κοινό χώρο.

Που θα βρεθούν Αρετή και Άννα Μαρία

Τίτλοι τέλους θα πέσουν για τον Mad Clip, σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, 4 ημέρες μετά τον θάνατό του σε φρικτό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής τους εταιρείας, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του να καλούνται να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην κηδεία του Mad Clip…

Ποια Άννα Μαρία; Αυτή ήταν η σύντροφος του Mad Clip λίγο πριν σκοτωθεί

Οι φήμες τον ήθελαν να έχει προχωρήσει τη ζωή του και να βρίσκεται σε σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Οι φήμες αυτές έγιναν όλο και πιο έντονες μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να φιλιούνται.

Όλα όμως ανατράπηκαν, όταν η πραγματική σύντροφος του Mad Clip ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τον αποχαιρετήσει.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ψύχου, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ και είναι μία πραγματική καλλονή.

«Καλό Παράδεισο αγάπη μου. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτηση που έκανε λίγο μετά τον θάνατο του τράπερ, την οποία βέβαια κατέβασε μετά από λίγες ώρες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Mad Clip σύντροφος