Αποκλειστικό: Συντετριμμένη και απαρηγόρητη η πρώην σύντροφος του Mad Clip

Είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν το τροχαίο δυστύχημα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Συντετριμμένη και απαρηγόρητη η πρώην σύντροφος του Mad Clip

Σοκαρισμένο δηλώνει το πανελλήνιο με τον θάνατο ενός ακόμη τραγουδιστή στην άσφαλτο. Το ξημέρωμα της Πέμπτης 2/9 ο αγαπημένος τράπερ, Mad Clip, άφησε την τελευταία του πνοή στην Βουλιαγμένη μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητό του, το οποίο όπως αναφέρουν πληροφορίες είχε αναπτύξει υψηλή ταχύτητα κι αφού προσέκρουσε σε κολώνα, μετά χτύπησε σε δέντρο κι αυτό... ήταν το τέλος.

Ο γνωστός τράπερ είχε δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως είναι "κοντράκιας" και πως του αρέσει η ταχύτητα αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή του η.. αγάπη θα του κοστίζει ακριβά.

Πριν από λίγο καιρό ο Mad Clip είχε... χάσει, ωστόσο, ακόμα μια μεγάλη του αγάπη, την Αρετή.

Η πρώην σύντροφος του Mad Clip

Η Αρετή βρισκόταν στο πλευρό του τράπερ πολύ πριν γίνει γνωστός. Ο έρωτάς τους διήρκησε 4 ολόκληρα χρόνια και όσοι τους έβλεπαν μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσαν για ένα μεγάλο love story. Όλοι περίμεναν πως αυτοί οι δυο θα παντρευτούν γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού έσκασε σα "βόμβα" στην ελληνική showbiz.

Mad Clip Αρετη πρώην σύντροφος

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Αρετή ενημερώθηκε για το τροχαίο λίγο μετά τις 3 το ξημέρωμα, από πολύ κοντινούς φίλους του Mad Clip. Το κινητό της πήρε φωτιά από κλήσεις. Η ίδια, ωστόσο, είναι δυσεύρετη για τους δημοσιογράφους. Από όταν ξεκίνησε να παίρνει δημοσιότητα ο τράπερ εκείνη το έκανε ξεκάθαρο πως δεν θέλει να εμπλακεί γι' αυτό και κρατούσε χαμηλό προφίλ.

Πολύ κοντινός άνθρωπος του τράπερ αλλά και δικός της μας μετέφερε πως η Αρετή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την ώρα που έμαθε την κατάσταση. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί, υπάρχει άρνηση να δεχθεί την πραγματικότητα.

Mad Clip Αρετή χωρισμός

Ήταν 4 χρόνια μαζί, ήταν ο άνθρωπός της και παρά το γεγονός πως χώρισαν δεν σταμάτησε να τον αγαπάει. Μάλιστα, είχαν χωρίσει αρκετά φιλικά και κρατούσαν κάποιες επαφές...

Εμείς ευχόμαστε πέρα από καλό παράδεισο στον Mad Clip και καλό κουράγιο σε όσους έμειναν πίσω.

Να σημειωθεί πως ο Mad Clip είχε γράψει και τραγούδι για τα μάτια της Αρετής...