Γιάννης Μάρκου για εγκυμοσύνη Τζούλιας Νόβα: "Έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο αυτόν πιστεύω..."

Ο πρώην σύντροφος του μοντέλου σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά μετά τα χαρμόσυνα νέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Μάρκου για εγκυμοσύνη Τζούλιας Νόβα:

O χωρισμός του μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας ήταν άκρως επεισοδιακός αφού είχαν πάρει σβάρνα τα κανάλια και... έριχναν "καρφιά" ο ένας στον άλλον. Ένα χρόνο μετά το γεγονός αυτό κι ενώ η Τζούλια Νόβα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ο Γιάννης Μάρκου, ο πρώην σύντροφός της, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και σχολίασε την απόφαση του μοντέλου να κάνει ένα τέτοιο βήμα στην ζωή της.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου

«Η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί, αλλά δεν αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος για να το κάνω. Την εγκυμοσύνη της, την έμαθα από τα σάιτ. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω “είναι δυνατόν;” Μετά χάρηκα κιόλας, γιατί έκανε αυτό που ήθελε.

Έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο αυτόν πιστεύω, για να κάνει αυτό το βήμα. Δεν της έστειλα μήνυμα να της ευχηθώ, δε χρειάζεται. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα πάνε στο επόμενο βήμα. Πίστευα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα συναίσθημα πολύ έντονο. Ένιωθα πειραγμένος και φάνηκε. Πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν αγκάθια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μάρκου.

Η πρώτη ανάρτηση της εγκυμονούσας Τζούλιας Νόβα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μπορεί παρά τα δημοσιεύματα που είχαν βγει να κρατούσε σιγή ιχθύος, ωστόσο η εγκυμοσύνη ειδικά είναι ένα πολύ λεπτό και σοβαρό ζήτημα, για αυτό και το ζευγάρι την ανακοίνωσε όταν ήταν έτοιμο.

Πριν από λίγα 24ωρα η Τζούλια Νόβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ποζάροντας στο φακό με μαγιό, κρατούσε τρυφερά την κοιλιά της.