Παντρεύεται ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη;

Η απάντηση του παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη;

Φουλ ερωτευμένος με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι ο Γιώργος Λιανός. Το ζευγάρι που απέκτησε την πρώτη του κορούλα πριν από μερικούς μήνες, παραμένει ευτυχισμένο και πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους - που έγινε 6 μηνών και είναι κουκλάκι - πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

Η απάντηση του Λιανού για τον γάμο του με την Καραλέξη

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος. Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».

Δείτε και σπάνια φωτογραφία των γιων του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός πέρα από παρουσιαστής είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο ίδιος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύντροφό του από τον πρώτο του γάμο, μια κόρη και δυο γιους ενώ έχει άλλη μια κόρη με την πλέον σύντροφό του Κωνσταντίνα.

Ο παρουσιαστής μέχρι στιγμής είχε αποφασίσει να μην δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών του, όμως αποφάσισε αυτή τη φορά να αποκαλύψει τους γιους του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γιων του, δηλαδή του Κωνσταντίνου αλλά και του Ιάσωνα.

Μαζί με τα παιδιά του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ρόδο καθώς η είδηση έγινε γνωστή από τον λογαριασμό του στο Instagram στο hashtag της περιγραφής.