Ματίνα Ζάρα για Λάμπρο Χούτο: «Είχαμε τα θέματά μας και με τον καιρό φούντωσαν»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό και τη ματαίωση του γάμου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ματίνα Ζάρα για Λάμπρο Χούτο: «Είχαμε τα θέματά μας και με τον καιρό φούντωσαν»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (6/9), η Ματίνα Ζάρα, η οποία μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της και τη ματαίωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έφτασαν στον χωρισμό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους.

Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά. Δεν έχω ακολουθήσει τον Λάμπρο στο Instagram αλλά σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα social αλλά τι κάνουμε στην πραγματική ζωή. Δεν είμαστε τσακωμένοι, όλα καλά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο αν θα είναι ξανά μαζί στο μέλλον, η Ματίνα Ζάρα είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι».

«Έδειχναν να μην έχουν πρόβλημα»

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα επέλεξαν χωριστούς δρόμους λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η είδηση έγινε γνωστή από το ζευγάρι αφού η Ματίνα Ζάρα θέλησε να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίδρα Θεοδώρου μίλησε στην κάμερα του «Love it» καθώς η Ματίνα Ζάρα είχε επιλέξει από εκείνην το νυφικό της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μυστήριο, ενώ όπως είπε οι δύο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν λαμπεροί χαμογελαστοί αγκαλιασμένοι, δεν έδειξαν να έχουν πρόβλημα. Ήρθαν μαζί να επιλέξουν το νυφικό. Ήταν στεναχωρημένη η Ματίνα όταν μου ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει ο γάμος, όλοι στεναχωρηθήκαμε. Την πρώτη φορά είχαν έρθει μέσα στην καλή χαρά, όλα θετικά όλα ωραία. Ήθελε να έχει αέρινο στυλ αλλά και παραμυθένιο πριγκιπικό.

Είχε διαλέξει πολλά φορέματα για πάρτι που θα έκαναν πριν και μετά τον γάμο, είχε έρθει και η Λάουρα Νάργες η οποία θα ήταν η κουμπάρα. Το νυφικό ήταν με ενοίκιο και όταν γυρίσει η Ματίνα από την Σκιάθο θα μας τα επιστρέψει. Για τώρα έχει ματαιωθεί ο γάμος, δεν ξέρω αν στην συνέχεια αλλάξει κάτι θα είναι μεγάλη μας χαρά, εγώ τους είδα πολύ χαρούμενους και ερωτευμένους».