Πρεμιέρα Πάμε Δανάη: Άκρως αδυνατισμένη η Δανάη Μπάρκα - Με μίνι τζιν φούστα

Το εντυπωσιακό πλατό και τα πρώτα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα Πάμε Δανάη: Άκρως αδυνατισμένη η Δανάη Μπάρκα - Με μίνι τζιν φούστα

Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (6/9) η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν άκρως ανανεωμένη και αδυνατισμένη μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε το τηλεοπτικό της κοινό στο νέο της πλατό, μιας και το περσινό θα περάσει στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη και υποσχέθηκε πως η σεζόν που ξεκινάει θα είναι γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελα.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει για την πρεμιέρα της μία τζιν μίνι φούστα με ένα φλοράλ κόκκινο πουκάμισο και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

«Αυτό είναι το σπίτι μας φέτος, το δικό μας και το δικό σας. Πήραμε τη σκυτάλη από την Ελεονώρα Μελέτη. Είμαστε εδώ να περάσουμε δύο υπέροχες ώρες. Νόμιζα ότι θα έχω περισσότερο άγχος αλλά δεν έχω τόσο. Φέτος θα τα μοιραστούμε όλα. Περάσαμε δύσκολο χειμώνα και ακόμα πιο δύσκολο καλοκαίρι αλλά είμαστε εδώ για να έρθει το φθινόπωρο με χαμόγελο και αισιοδοξία», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου για την πρεμιέρα της κόρης της, Δανάης

Σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου για την κόρη της, Δανάης Μπάρκα.

Η γνωστή ηθοποιός σαν περήφανη μαμά δεν θα μπορούσε παρά να της ευχηθεί καλή σεζόν, με τα λόγια της να συγκινούν. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Το Δανναάκι μας Μπαρκάρει αύριο Δευτέρα στις 10.45 μαζί με υπέροχους συνταξιδιώτες, και εγώ ως περήφανη μητέρα δράττομαι της ευκαιρίας να της ευχηθώ να είναι καλοτάξιδη!

Ξεκινώντας σε αχαρτογράφητα νερά με μια βαρκούλα απο τα ρηχά ,υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κολλήσεις σε λάσπες , να φας τα απόνερα μεγάλων πλοίων γραμμής, να μπερδευτείς σε δίχτυα που ρίχνουν ψαράδες εκεί που απαγορεύεται, να πέσεις σε βράχια , να συναντήσεις φουρτούνες, σκυλόψαρα, τοξικά απόβλητα και άλλα πολλά...

Όταν όμως είσαι φύση ταξιδιάρα ψυχή, κι έχεις στις αποσκευές σου αλήθεια, καλοσύνη, την φρεσκάδα και την ορμή της νεότητάς σου, βρίσκεις δύναμη να τραβήξεις κουπί και να βγεις σε αμόλυντα καθάρια καταγάλανα νερά!
Εύχομαι λοιπόν και φέτος να είσαι για όλους εμάς «μια σταγόνα χαράς σε έναν ωκεανό λύπης!❤️».

Λίγο αργότερα, η Δανάη έκανε repost την εν λόγω ανάρτηση, συνοδεύοντας την με μια εξίσου τρυφερή αφιέρωση. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μαμά μου. Έχετε ακούσει πιο ωραία λέξη στον κόσμο; Η μαμά μου που πάντα τα ξέρει όλα χωρίς να της πω τίποτα».

Βίκυ Σταυροπούλου η συγκινητική ανάρτηση για την πρεμιέρα της Δανάης