Εξέλιξη θρίλερ με τον θάνατο του Mad Clip: "Ίσως είναι εγκληματική ενέργεια"

"Κάποιος πείραξε το αμάξι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξέλιξη θρίλερ με τον θάνατο του Mad Clip:

Λίγο πριν την κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 6/9, ο παππούς του Mad Clip έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Παντού αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος πείραξε το αμάξι όσο εκείνος βρισκόταν στον γάμο.

Οι δηλώσεις του παππού του Mad Clip

"Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου γιατί ήταν απίστευτα καλός οδηγός. Εγώ νομίζω κι έχω την γνώμη ότι μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.", δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ύστερα εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο:

Σε τραγική κατάσταση η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή - Δεν κοιμάται και δεν τρώει

Τέσσερις ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητο του. Ήταν ξημερώματα όταν ο τράπερ μετά από γάμο που είχε βρεθεί, κατευθυνόταν σε μαγαζί καλού του φίλου. Ωστόσο, στο δρόμο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω σε κολόνα και έχασε τη ζωή του.

Σε άσχημη κατάσταση είναι η οικογένεια και οι φίλοι του, με την πρώην σύντροφό του Αρετή, να είναι τραγικά ψυχολογικά. Σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, η κοπέλα βρισκόταν στο αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από τον Mad Clip και είδε με τα μάτια της το τροχαίο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν τρώει και δεν κοιμάται, με την ψυχολογία της να είναι πολύ άσχημα.