Η επίσημη ανακοίνωση για την κηδεία του Mad Clip - Το μέρος και η ώρα

Θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η επίσημη ανακοίνωση για την κηδεία του Mad Clip - Το μέρος και η ώρα

Ανείπωτη θλίψη στον χώρο της μουσικής σκόρπισε ο θάνατος του Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών. Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, ανακοινώθηκε και επίσημα το μέρος και η ώρα που θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Ψυχολογικά ράκος είναι στο μεταξύ ο Snik, μετά την απώλεια του καλού του φίλου.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Madclip

🙏

Posted by Panik Records on Saturday, September 4, 2021

Η αποκάλυψη του πραγματογνώμονα για το αν τελικά υπήρχε εμπλοκή δεύτερου αυτοκινήτου στο τροχαίο

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Live News για το τροχαίο του Mad Clip. Ο ίδιος έβαλε τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του.

Ο τράπερ, όπως δήλωσε ο ίδιος, πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Με επιτυχία η Porsche παίρνει με επιτυχία όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Porsche είναι μπροστά και το AUDI πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε.

Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό», λέει ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς «αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο».

Να σημειώσουμε πως σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αυτά είναι στο μεταξύ τα 3 σημεία που έχει εστιάσει η αστυνομία.