Γκράφιτι στη μνήμη του Mad Clip στο σημείο που σκοτώθηκε

Η εικόνα που «ραγίζει καρδιές»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γκράφιτι στη μνήμη του Mad Clip στο σημείο που σκοτώθηκε

Απέραντη θλίψη στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου τράπερ, Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο ενώ η εξόδιος ακολουθία θα προβληθεί σε live μετάδοση στο Youtube.

Οι θαυμαστές του αγαπημένου τράπερ όλες αυτές τις μέρες συγκεντρώνονται στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή και αφήνουν λουλούδια ή και αφιερώσεις.

Μερικοί από αυτούς μάλιστα θέλησαν να κάνουν ένα πολύ ξεχωριστό γκράφιτι προς τιμήν του, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση.

Αυτό είναι το γκράφιτι που έγινε στο σημείο που σκοτώθηκε ο Mad Clip

Mad Clip γκράφιτι

Σε τραγική κατάσταση η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή - Δεν κοιμάται και δεν τρώει

Τέσσερις ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητο του. Ήταν ξημερώματα όταν ο τράπερ μετά από γάμο που είχε βρεθεί, κατευθυνόταν σε μαγαζί καλού του φίλου. Ωστόσο, στο δρόμο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω σε κολόνα και έχασε τη ζωή του.

Σε άσχημη κατάσταση είναι η οικογένεια και οι φίλοι του, με την πρώην σύντροφό του Αρετή, να είναι τραγικά ψυχολογικά. Σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, η κοπέλα βρισκόταν στο αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από τον Mad Clip και είδε με τα μάτια της το τροχαίο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν τρώει και δεν κοιμάται, με την ψυχολογία της να είναι πολύ άσχημα.