Βαγγέλης Περρής: «Στόλισε» Γκουντάρα και Κάκκαβα - «Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο...»

Ξέσπασε με αφορμή το όνομα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Περρής: «Στόλισε» Γκουντάρα και Κάκκαβα - «Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο...»

Το πρωί της Δευτέρας (6/9), ο Βαγγέλης Περρής, σχολίασε τις τηλεοπτικές εξελίξεις και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει ένα πολύ αυστηρό σχόλιο για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα με αφορμή τον τίτλο που επέλεξαν για την εκπομπή τους, το «Όλα Γκουντ».

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε λέγοντας πως ο συγκεκριμένος τίτλος παραπέμπει στις εκπομπές που έκανε επί χρόνια ο Θέμος Αναστασιάδης και πως θα έπρεπε να επιδείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία στην τηλεοπτική ιστορία.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα

«Να πω κάτι που έχει σχέση με τους παρουσιαστές, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί τους. Εγώ δεν είμαι ο φύλακας του ιερό δισκοπότηρου του “Όλα”.

Το “Όλα” με τον Θέμο έχει γράψει την ιστορία του. Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο, μου φαίνεται ότι λείπει η ευαισθησία να παίρνεις το όνομα μια εκπομπής που έχει γράψει τη δική της ιστορία, ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και να χρησιμοποιείς το “Όλα”. Το “Όλα” είχε πάντα δίπλα του και κάτι συμπληρωματικό και όταν κάνει μια εκπομπή “Όλα Γκουντ”...

Τους προτείνω να πάνε στο Μαρούσι, στον τρίτο όροφο υπάρχει ένα γραφείο με μια θέση άδεια, να πουν ότι κάνουν μια εκπομπή με τίτλο “Όλα Γκουντ” και θα εισπράξουν την απάντηση. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της τηλεοπτικής ιστορίας και ο τρόπος που σεβόμαστε αυτό που έχει συμβεί. Θα έπρεπε να υπάρξει μια δεύτερη σκέψη και μακάρι να την κάνουν. Ποτέ δεν είναι αργά», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Απίστευτη σπόντα Γκουντάρα - Κάκκαβα στον αέρα του Όλα Γκουντ για τον Τσαλίκη

Σε μια απίστευτη σπόντα προχώρησαν κατά την διάρκεια της εκπομπής τους, Όλα Γκουντ, η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Γιώργο Τσαλίκη. Συγκεκριμένα, την ώρα που το ζευγάρι συζητούσε για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια ξεκινήσει να περιγραφεί το πως κλάμβανε εκείνη τη σχέση του συζύγου της με την βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Η Ναταλί είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελένη έχει στην καρδιά και τη ζωή του μία τεράστια θέση. Επειδή ο Γρηγόρης είχε χάσει τη μαμά του, έβλεπα ότι η Ελένη ήταν για εκείνον, εκτός από πολύτιμος συνεργάτης, η αδερφή που δεν είχε, η μαμά που είχε χάσει».

Με την σειρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε: «Μην με κάνεις να συγκινηθώ και θα λένε μετά για ευσυγκίνητα ζευγάρια… Άστο». Τότε, η Ναταλί έριξε το καρφί της για τον Γιώργο Τσαλίκη: «Δεν πειράζει. Ας είμαστε εμείς ευσυγκίνητοι και οι άλλοι αναίσθητοι».

Η ατάκα το «ευσυγκίνητο ζευγάρι» ήταν από τον τραγουδιστής καθώς το καλοκαίρι τους συνάντησε στην Ελαφόνησο, μετά τον χαμό που είχε προκύψει με την παρουσίαση του Big Brother.

Απίστευτη σπόντα Γκουντάρα - Κάκκαβα στο αέρα του Όλα Γκουντ για τον Τσαλίκη