Αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από την σειρά του Καπουτζίδη η Ελένη Γερασιμίδου

«Είναι πικραμένη, είναι στεναχωρημένη! Δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από την σειρά του Καπουτζίδη η Ελένη Γερασιμίδου

Με επεισοδιακό τρόπο αποχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου από την σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το ρεπορτάζ που μετέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Σύμφωνα, με τα όσα αποκάλυψαν, η ηθοποιός δεν τα βρήκε με την παραγωγή.

«Τα γυρίσματα της σειράς “Σέρρες” έχουν ξεκινήσει. Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε από το καστ, οι πληροφορίες λένε ότι αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο, δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς το πώς. Είχαν συμφωνήσει αρχικά για κάποια γυρίσματα, της ζήτησαν να επιμηκυνθούν οι μέρες των γυρισμάτων. Οι πληροφορίες λένε ότι είχαν συμφωνήσει αρχικά για 36 μέρες, μετά της είπαν δύο μήνες και τελικά δεν μπόρεσε να τα βρει με την παραγωγή, με το κανάλι και είναι εκτός σειράς», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας.

Η ψυχολογία της Γερασιμίδου μετά την αποχώρηση από τη σειρά του Καπουτζίδη

«Είναι πικραμένη, είναι στεναχωρημένη, δεν θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και επίσης, μετά την αποχώρησή της, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η ηθοποιός που πρόκειται να την αντικαταστήσει είναι η Γιούλη Τσαγκαράκη», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Μίχας.

Οι πρωταγωνιστές που επέλεξε για τη νέα του σειρά ο Γιώργος Καπουτζιδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα γυρίσματα με τη νέα του σειρά με τίτλο «Σέρρες» και μάλιστα, το πρωί της Μ. Δευτέρας η εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε για πρώτη φορά τα ονόματα των πρωταγωνιστών που έχει επιλέξει.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως στο καστ της σειράς θα δούμε τον Πάνο Νάτση, ο οποίος είχε συνεργαστεί σε πιο νεαρή ηλικία με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» που προβαλλόταν στο Mega και μάλιστα αποτελεί και την τελευταία σειρά που έκανε ο ίδιος.

Η εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε λοιπόν πως πέρα από τον Πάνο Νάτση, στη σειρά θα δούμε τη Λένα Δροσάκη, σύζυγο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη καθώς και τη Μαρία Κατσαφάδου.