Η δήλωση του Αντώνη Ρέμου για τον Mad Clip: «Και γι’ αυτόν, όπως και για το φίλο μου τον Παντελή...»

Όσα ανέφερε λίγο πριν την κηδεία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η δήλωση του Αντώνη Ρέμου για τον Mad Clip: «Και γι’ αυτόν, όπως και για το φίλο μου τον Παντελή...»

O Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία μετά από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα για όλα. Μεταξύ άλλων και για το θάνατο του Mad Clip σε τραγικό τροχαίο στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

«Σας ευχαριστώ που καλύπτετε την πρώτη μου συναυλία μετά από δύο χρόνια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Η παύση που έκανα με επηρέασε πάρα πολύ , είχα κι εγώ πάρα πολλές μεταπτώσεις. Στο σπίτι δεν τραγουδούσα καθόλου. Ελπίζω η κόρη μου να μην έχει πάρει τη φωνή μου, δεν τη βλέπω να της αρέσει το τραγούδι. Πιο πολύ με το μπαλέτο της ασχολείται, είναι πολύ μικρή ακόμα, είναι 6,5 ετών», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά για... δεύτερο παιδί: «Δεύτερο παιδί… στην επόμενη καραντίνα. Η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν με πρωτοάκουσε η κόρη μου. Η Υβόννη καλώς έκανε τηλεόραση, τη χάρηκα πάρα πολύ, πιστεύω ότι ο κόσμος την αγάπησε και την αγαπάει πάρα πολύ, της ταιριάζει πολύ και εύχομαι να τη δω σύντομα ξανά».

Η δήλωση του Ρέμου για το θάνατο του Mad Clip

«Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία. Ας δουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί».

Σπαρακτικές οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Mad Clip

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο αντίο για τον τράπερ, Mad Clip στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου θα γίνει η κηδεία του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Να σημειωθεί πως λίγο πριν την κηδεία του Mad Clip, ο Mente Fuerte έκανε έκκληση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram σε όλους, να δείξουν σεβασμό στην οικογένεια του τράπερ.