Πρεμιέρα για το T-Live: Με πράσινο κολλητό φόρεμα η Τατιάνα Στεφανίδου

Πολύ λαμπερή η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το T-Live: Με πράσινο κολλητό φόρεμα η Τατιάνα Στεφανίδου

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9) έκανε την πρεμιέρα της μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με το T-Live, η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην μεσημεριανή ζώνη και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή της.

Φορώντας ένα πράσινο κολλητό φόρεμα και μπεζ γόβες, η Τατιάνα Στεφανίδου καλωσόρισε τους τηλεθεατές της και μίλησε για την αλλαγή ώρας καθώς και για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

Η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

«Ε λοιπόν καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Ναι ξαναλέω καλησπέρα. Φέτος θα είμαστε κοντά σας σε νέα ώρα. Η ζωή κάνει κύκλους, η τηλεόραση κάνει κύκλους άρα επιστρέψαμε μεσημέρι, στην ώρα που σας κάναμε παρέα πολλά χρόνια τώρα. Στην ώρα που είχαμε πάντα μία διαδραστική επικοινωνία», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου πριν επιστρέψει στον ALPHA

Τις καλοκαιρινές τους σκαφάτες διακοπές απόλαυσαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος τον τελευταίο καιρό. Η παρουσιάστρια μάλιστα φαίνεται πως διατηρεί μια φανταστική σιλουέτα.

Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές άφησαν άρον άρον την Αθήνα, ετοίμασαν διακοπές και ξεκινήσαν να κάνουν τον γύρο των ελληνικών νησιών. Μέχρι στιγμής, έχουν επισκεφθεί τον Γερολιμένα, την Πύλο, την Ζάκυνθο και τον Καστό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα μοιράζεται όλο αυτό το διάστημα και αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, με την ίδια να εντυπωσιάζει με το κορμί της.

Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος ανάρτησε μια ακόμη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό!

undefined

Έχοντας αφήσει λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δεν χορταίνει να βουτάει στα καταγάλανα νερά με "καυτά" μαγιό" και να θαυμάζει τα γραφικά σοκάκια των νησιών που επισκέπτεται με την οικογένεια της.

Πρόσφατα η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο πάνω από το σκάφος του με μια φώκια να τους κοιτάει και να κολυμπάει στη θάλασσα. Μάλιστα, το ζευγάρι σταμάτησε για να την θαυμάσει.

«Αυτή η γλύκα είναι η καλοκαιρινή μας παρέα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.