Mad Clip: Πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Σε άμορφη μάζα έχει μετατραπεί το αυτοκίνητό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Θλίψη έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός του γνωστού τράπερ Mad Clip ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Οικογένεια, φίλοι ακόμη και οι θαυμαστές του είναι σε απόλυτο σοκ καθώς από την μια μέρα στην άλλη έφυγε τόσο ξαφνικά. Τα ερωτήματα είναι πολλά σχετικά με τον θάνατό του καθώς το αυτοκίνητό του έγινε σμπαράλια.

Σύμφωνα με το Live News στο MEGA, αποκαλύπτει ότι το φανάρι πριν από τη στροφή που έγινε το συμβάν ήταν πράσινο, και όχι κόκκινο όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, ενώ η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το πολυτελές όχημα υπολογίζεται στα 130 χλμ / ώρα, όταν το όριο ταχύτητα στο συγκεκριμένο σημείο είναι τα 50 χλμ / ώρα.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί για τους λόγους που οδήγησαν τον Mad Clip να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να ξεφύγει από το δρόμο και να προσκρούσει στην κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες για το τροχαίο του Mad Clip

Κηδεία Mad Clip: Συντετριμμένη η Αρετή - Σπάραξε στο κλάμα μπροστά στο φέρετρο

Διάσημοι και μη, φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του τράπερ Mad Clip βρίσκονται αυτή στην στιγμή στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και τον αποχαιρετούν. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η πρώην σύντροφός του Αρετή.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες η Αρετή είναι ντυμένη στα λευκά, έκατσε μπροστά ακριβώς από το φέρετρο του κάποτε αγαπημένου της και πλάνταξε στο κλάμα αθόρυβα. Φίλοι και συγγενείς του που την γνώριζαν την αγκάλιαζαν τρυφερά και τις έδιναν κουράγιο με τις λέξεις τους.

Η εικόνα της Αρετής στο τελευταίο αντίο του Mad Clip

 Κηδεία Mad Clip

 Κηδεία Mad Clip Αρετή

 Κηδεία Mad Clip εκκλησία live κηδεία

Σε άσχημη κατάσταση είναι η οικογένεια και οι φίλοι του, με την πρώην σύντροφό του Αρετή, να είναι τραγικά ψυχολογικά. Σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, η κοπέλα βρισκόταν στο αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από τον Mad Clip και είδε με τα μάτια της το τροχαίο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν τρώει και δεν κοιμάται, με την ψυχολογία της να είναι πολύ άσχημα.