Πάμε Δανάη: Η Βίκυ Παγιατάκη εξηγεί τι φέρνει η νέα σελήνη σε κάθε ζώδιο

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Η Βίκυ Παγιατάκη εξηγεί τι φέρνει η νέα σελήνη σε κάθε ζώδιο

Η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε το τηλεοπτικό της κοινό στο νέο της πλατό, μιας και το περσινό θα περάσει στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη και υποσχέθηκε πως η σεζόν που ξεκινάει θα είναι γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελα.

Ανάμεσα σε πολλούς συνεργάτες, στο πλευρό της από την φετινή σεζόν έχει και την Βίκυ Παγιατάκη η οποία αναμένεται κάθε ημέρα να μας αποκαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα για τα ζώδια.

Έτσι, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Σήμερα πρώτη μέρα καταλαβαίνετε είναι λίγο συμπιεσμένα τα πράγματα αλλά από αύριο θα έχουμε μια μεγαλύτερη άνεση. Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά πως μια νέα σελήνη γίνεται αύριο στο ζώδιο της Παρθένου πράγμα που δίνει έμπνευση και ώθηση. Βοηθάει στο να ρυθμίσουμε εκκρεμότητες.» Ποια είναι όμως τα ζώδια τα οποία ευνοούνται περισσότερο σύμφωνα με την Βίκυ Παγιατάκη;

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βίκυς Παγιατάκη

Πρεμιέρα Πάμε Δανάη: Άκρως αδυνατισμένη η Δανάη Μπάρκα - Με μίνι τζιν φούστα

Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (6/9) η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν άκρως ανανεωμένη και αδυνατισμένη μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει για την πρεμιέρα της μία τζιν μίνι φούστα με ένα φλοράλ κόκκινο πουκάμισο και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

«Αυτό είναι το σπίτι μας φέτος, το δικό μας και το δικό σας. Πήραμε τη σκυτάλη από την Ελεονώρα Μελέτη. Είμαστε εδώ να περάσουμε δύο υπέροχες ώρες. Νόμιζα ότι θα έχω περισσότερο άγχος αλλά δεν έχω τόσο. Φέτος θα τα μοιραστούμε όλα. Περάσαμε δύσκολο χειμώνα και ακόμα πιο δύσκολο καλοκαίρι αλλά είμαστε εδώ για να έρθει το φθινόπωρο με χαμόγελο και αισιοδοξία», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.