Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση μετά τη γέννηση

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση μετά τη γέννηση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας καθώς η μανούλα έφερε στον κόσμο για πρώτη φορά τα δίδυμα αγγελούδια της. Μετά την γέννηση των διδύμων, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μια άκρως τρυφερή ανάρτηση.

Η βουλευτής της ΝΔ και δημοσίευε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται δύο παιδικές σαλιάρες με ελεφαντάκια, που γράφουν «Γεννημένος το 2021» σε σομόν και πράσινο φόντο.

Μάλιστα στην λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει χαρακτηριστικά: «Η πρώτη αγκαλιά,
το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Λίγα λόγια για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1975 στην Αθήνα και είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του πρώην βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της δικηγόρου Ελένης Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του πατέρα της κατάγεται από την ομώνυμη οικογένεια των Ανωγείων Ρεθύμνης με σημαντική δράση κατά τις Κρητικές επαναστάσεις του 19ου αιώνα, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την Εθνική Αντίσταση καθώς και με πολύχρονη παρουσία στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και είναι πρώτη εξαδέλφη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη. Από τη μητέρα της κατάγεται από τη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Βαρδινογιάννη και είναι ανηψιά του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη ζωή

Σπουδές και επαγγελματική πορεία

Αποφοίτησε το 1992 από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έπειτα πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πρώτα στον τομέα Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων στο Βασιλικό Κολλέγιο (King's College) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (1998) και αργότερα στις Διεθνείς Σχέσεις στη Σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης (2006). Εκτός από την μητρική της ελληνική, γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1999. Έχει εργαστεί σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και της Νέας Υόρκης και στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ διετέλεσε για μια διετία ειδική συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή σε νομικά θέματ . Το 2004 προέβη στην ίδρυση του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Ρεθύμνου.