Ελένη Φουρέιρα: Πιο συντετριμμένη από ποτέ - Έτσι αποχαιρέτησε τον Mad Clip

Η άκρως συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Πιο συντετριμμένη από ποτέ - Έτσι αποχαιρέτησε τον Mad Clip

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα οι φίλοι, συγγενείς αλλά και οι θαυμαστές του γνωστού τράπερ στον στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Ο Mad Clip έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης έπειτα από το μοιραίο τροχαίο το οποίο του κόστισε την ίδια του την ζωή στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν την τρομερή απώλεια του γνωστού τράπερ είναι και η Ελένη Φουρέιρα η οποία ήταν συντετριμμένη στην εκκλησία. Μάλιστα, και οι δυο ήταν πολύ φίλοι καθώς τον περασμένο Μάιο είχαν συνεργαστεί, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Μπορεί».

Λίγες ώρες μετά την κηδεία η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Mad Clip, ενώ στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Να ξέρεις ότι σε αυτήν την ζωή αγαπήθηκες πολύ! Καλό ταξίδι φιλαράκι μου…».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Εξέλιξη θρίλερ με τον θάνατο του Mad Clip: "Ίσως είναι εγκληματική ενέργεια"

O παππούς του Mad Clip έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Παντού αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος πείραξε το αμάξι όσο εκείνος βρισκόταν στον γάμο.

«Πρώτον να σας πω για το ατύχημα. Πήγα και εγώ ο ίδιος, παρακολούθησα από τις τηλεοράσεις και τα λοιπά. Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου, γιατί ήταν από τους καλούς οδηγούς», είπε ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ.

Και πρόσθεσε: «Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια».

«Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο: