Χατζίδου - Παύλου: Πιο λαμπερός από ποτέ ο γάμος τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι και όχι άδικα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χατζίδου - Παύλου: Πιο λαμπερός από ποτέ ο γάμος τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το Σάββατο στις 4/9 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, το ζευγάρι ανέτρεψε αρκετές φορές τα σχέδιά του εξαιτίας του κορωνοϊού.

Βέβαια, η χαρά ήταν διπλή για την Ελένη και τον Ετεοκλή, αφού την ίδια ημέρα με τον γάμο τους, έγινε και η βάπτιση της μικρής τους. Νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας, ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει τα τρυφερά στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού στον λαμπερό τους γάμο.

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο Χατζίδου - Παύλου

Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού

Παντρεύτηκε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Πιο ερωτευμένο από  ποτέ το ζευγάρι Παύλου - Χατζίδου

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου μετά τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ έκαναν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου λίγο μετά τον γάμο τους (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο το βράδυ του Σαββάτου (4/9).

Οι δυο τους βάφτισαν επίσης την κόρη τους, Μελίτα, και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους μιλώντας στις κάμερες που βρέθηκαν στο χώρο της δεξίωσης. Η Ελένη Χατζίδου έλαμπε μέσα στο νυφικό της και ο σύζυγός της ήταν απλά ενθουσιασμένος που την κοίταζε.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τον γάμο τους

«Πάμε να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Μου μετέφεραν ότι ο Ετεοκλής ήταν πολύ χαλαρός» είπε η Ελένη Χατζίδου ενώ στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου, σχολίασε για το νυφικό της αγαπημένης του: «Δεν υπάρχουν λόγια».

Οι ετοιμασίες της Ελένης Χατζίδου λίγες ώρες πριν τον γάμο

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανέβαλε για αρκετό καιρό τα σχέδια τους, ωστόσο η μεγάλη μέρα για το ζευγάρι έφτασε και κυριολεκτικά λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το ευτυχές αυτό γεγονός, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες.

Να σημειώσουμε πως θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων”.

Κουμπάρα στον γάμο τους θα είναι η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας θα είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.