Cardi B: Μητέρα για δεύτερη φορά - Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

Ό,τι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Cardi B: Μητέρα για δεύτερη φορά - Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Cardi B και ο αγαπημένος της Offset καθώς ήρθε στην ζωή το δεύτερο παιδί τους με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την ευτυχία της οικογένειας.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας καθώς η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε στις 4 Σεπτεμβρίου όμως επέλεξε να το μοιραστεί με του followers της σήμερα, ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση που έκαναν.

Η Cardi B εξαρχής ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ότι ήταν έγκυος καθώς πολύ αργά αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος με το δεύτερο παιδάκι της. Πάντως, όπως είναι λογικό η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μητέρα έγινε για πρώτη φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Cardi B

Λίγα Λόγια για την Cardi B

Η Μπέλκαλις Μαρλένις Αλμάζαρ γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1992 στο Washington Heights του Μανχάταν. Η κόρη ενός Δομινικανού πατέρα και μιας Τρινιδάδιας μητέρας,μεγάλωσε στο νότιο Μπρονξ. Η Αλμάνζαρ υιοθέτησε το ψευδώνυμο "Cardi B" ως παραλλαγή του Bacardi, μιας μάρκας ρούμι που παλαιότερα ήταν το ψευδώνυμό της. Έχει δηλώσει ότι ήταν μέλος της συμμορίας "Bloods" στα νιάτα της.

Παρακολούθησε το Renaissance High School για το Μουσικό Θέατρο & Τεχνολογία, ένα επαγγελματικό γυμνάσιο στο Herbert Η. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, η Cardi B εργαζόταν σε ένα κατάστημα στην Tribeca. Απολύθηκε και ο διευθυντής της πρότεινε να υποβάλει αίτηση για να είναι στριπτιζέζ στο κλαμπ strip απέναντι. Η Cardi B είπε ότι η απόφαση να γίνει στριπτιζέζ ήταν θετικό για τη ζωή της με πολλούς τρόπους: «Μου έσωσε πραγματικά από πολλά πράγματα. Όταν άρχισα να γδύνομαι επέστρεψα στο σχολείο. Έχει δηλώσει ότι έγινε στριπτιζέζ για να ξεφύγει από τη φτώχεια και ενδοοικογενειακή βία, που βρισκόταν σε καταχρηστική σχέση εκείνη τη στιγμή μετά τον διωγμό από το σπίτι της μητέρας της και ότι το στριπτίζ ήταν ο μόνος τρόπος για να κερδίσει αρκετά χρήματα για να ξεφύγει από την κατάσταση και να πάει σχολείο. Παρακολούθησε το δήμο του κοινοτικού κολλεγίου του Μανχάταν .

Ενώ έκανε στριπινγκ , η Κάρντι Β είπε ψέματα στη μητέρα της λέγοντάς της ότι βγάζει χρήματα απο το babysitting πού έκανε παράλληλα κάποιες φορές..Το 2013, άρχισε να κερδίζει δημοσιότητα λόγω πολλών από τα βίντεό της που διαδόθηκαν στα κοινωνικά μέσα, κυρίως στο Vine και στο Instagram της.