Top Chef: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δοκιμασία

Τι έγινε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Top Chef: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δοκιμασία

Το «Top Chef» φαίνεται πως έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς από εχθές κιόλας πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαγειρική δοκιμασία. Στην σημερινή όμως τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα μιας και οι τρεις παίκτες που κέρδισαν θα έπρεπε να χωριστούν και να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα.

Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν τρία πιάτα, ένα με φακές, ένα με ψάρι και ένα με συκώτι, πείθοντας τα δύο παιδιά ότι αυτές οι γεύσεις μπορούν να είναι λαχταριστές. Υπήρξαν άτυχοι και τυχεροί μιας και η Μπλε ομάδα κέρδισε ενώ η πράσινη ήταν αυτή η οποία έχασε.

Έτσι, οι παίκτες τις πράσινης ομάδας έπρεπε να μπουν και πάλι στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψουν στην ατομική δοκιμασία.

Δείτε παρακάτω τι έγινε στο Top Chef

Τηλεθέαση 5/9: Έκανε πρεμιέρα εχθές στον ΣΚΑΙ κι έφτασε μόνο το 10,5%

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 5/9 η νέα μαγειρική εκπομπή του ΣΚΑΙ, Top Chef, και με βάση τα όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB το κοινό δεν ήταν τόσο συντονισμένο να... το δει.

ΣΚΑΙ νούμερα τηλεθέασης πρεμιέρα top chef

Συγκεκριμένα, η μαγειρική εκπομπή κατάφερε να φτάσει στο δυναμικό κοινό μόλις το 10,5% ενώ σε τέταρτα τσούλησε κάπως έτσι: 10,8-11,1-12-9,9-12,1-7,8-11,4-9.

Να σημειωθεί πως απέναντί του είχε ένα πολύ δυνατό project που δεν είναι άλλο από τη νέα σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς που έφτασε το 17.1% και σε τέταρτα πήγε: 16,6-17,8-18,4-18,4-13,7-17,9-18,3.

TAGS