Big Brother 2: Η τρομερή αποκάλυψη του Στηβ Μιλάτου για την Σύλια

«Άνοιξε» την καρδιά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η τρομερή αποκάλυψη του Στηβ Μιλάτου για την Σύλια

Από τότε που ξεκίνησε το Big Brother οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Στην αρχή είδαμε πως ο Κώστας αποκάλυψε ότι τον ενδιέφερε ερωτικά η Ελένη Σπανού όμως δεν κράτησε για πολύ μιας και ήταν η πρώτη που αποχώρησε.

Αυτή τη φορά, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε «ανοιχτά» στην Ανχελίτα και της αποκάλυψε πως νιώθει διαφορετικά κοντά στην Σύλια. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η Σύλια είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Έτσι, ο Στηβ θεωρεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ τους μιας και κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο εφόσον η ίδια είνα8ι δεσμευμένη. Πάντως, φαίνεται να γνωρίζονται ήδη έξω από το παιχνίδι καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχει περίπτωση να της είχε κάνει reaction σε κάποιο Insta Story παλιότερα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Στηβ

Οι νέεοι παίκτες που εισέβαλαν στο σπίτι

Δύο νέοι παίκτες έχουν μπει στο σπίτι του Big Brother, με τη Σοφία Αλεξανιάν και τον Νικόλα Τσιρλή να «εισβάλλουν», ενώ από τα πρώτα λεπτά φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερα «χημεία» μεταξύ τους.

Αμφότεροι μπήκαν στο μυστικό δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού», όπου βρισκόταν ο Ισίδωρος για μία εβδομάδα, με τη Σοφία να ρωτά τον Νικόλα αν... είναι γυμναστής, κάνοντάς του αυτό το κομπλιμέντο, με τον δεύτερο να απαντά πως είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Οι δυο τους συζήτησαν σε πολύ όμορφο κλίμα, που θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει μέχρι και φλερτ, αλλά θα φανεί στην πορεία ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης τους. Για αρχή, πάντως, θα μείνουν για 24 μαζί στο δωμάτιο.