Big Brother 2: Ανατροπή βόμβα - 2 νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι

Δεν το γνωρίζουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ανατροπή βόμβα - 2 νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι

Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν απόψε το βράδυ στο σπίτι του Big Brother, κάτι που όμως οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής.

Αρχικά, η πρώτη παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι είναι η Σοφία, η οποία είναι ηθοποιός και μανούλα ενός παιδιού. Κατά τις δηλώσεις της μάλιστα με τους δύο παρουσιαστές, η ίδια αποκάλυψε πως έκοψε πρόσφατα τα μαλλιά της και τα δώρισε ένα άτομο που πάσχει από καρκίνο.

Ο δεύτερος παίκτης που εισβάλλει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι ο Νικόλας, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ελλάδα και την Κούβα. Του αρέσει πολύ η ίντριγκα και οι εντάσεις ενώ ανέφερε πως οι φίλοι του αγαπούν να τον μισούν. Δήλωσε λάτρης της εξωτερικής εμφάνισης ενώ αποκάλυψε πως πρόκειται να παίξει καθαρά με στρατηγική. Μάλιστα, είναι τρελός θαυμαστής του... Σάκη Ρουβά! Στο μεταξύ, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δεύτερο ροζ βίντεο ενός παίκτης του φετινού κύκλου.

Οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν απόψε στο Big Brother

Ποιος αποχωρεί απόψε 3/9

Το μοτίβο που ακολουθούσαμε στο Survivor, το ίδιο ακριβώς θα ακολουθήσουμε και για το Big Brother 2! Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να είναι αρκετά χαμηλά αλλά απασχολεί σαν project κι επειδή ξέρουμε πως πεθαίνετε να μάθετε spoils, παρασκήνια κλπ το Youweekly.gr θα προσπαθήσει να σας μεταφέρει συνεχώς όλα όσα ξέρει!

Απόψε θα παρακολουθήσουμε το πρώτο live του ριάλιτι για φέτος αλλά και την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι! Προτεινόμενοι είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Μελέτης Γαβαλάς και η Έλενα Σπανού.

Όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς σήμερα ο Παναγιώτης Πέτσας δεν παίζει να φύγει απόψε! Το κοινό τον θέλει μέσα, δίνει κι έχει να δώσει ακόμα πολύ ψωμάκι! Αυτό είναι το βέβαιο! Το παιχνίδι όλο παίζεται μεταξύ της Έλενας και του Μελέτη!

Μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που κάναμε στον επίσημο λογαριασμό του youweekly.gr στο instagram για το ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι είδαμε πως πρώτος είχε την στήριξή σας ο Πέτσας και τελευταία η Έλενα! Βέβαια, η διαφορά που έχει στους ψήφους με τον Μελέτη είναι μηδαμινή οπότε καταλαβαίνουμε πως η αποψινή και πρώτη ψηφοφορία θα εξελιχθεί σε θρίλερ!

Ωστόσο, ξέρετε πως έχουμε μάτια κι αυτιά παντού γι' αυτό ρωτήσαμε και μάθαμε πως... ναι! Η Έλενα απόψε θα μαζέψει τα πράγματά της. Το ταξίδι της αυτό ήταν πολύ γρήγορο. Η συμπεριφορά της, επίσης σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ήταν αυτή που της κόστισε την παραμονή της!

Κρατάμε, βέβαια, μια μεγάλη επιφύλαξη γιατί είναι το πρώτο spoil της σεζόν για φέτος όσον αφορά το Big Brother και μετά από αυτά που έπαθε ο Ατζούν με το Survivor μπορεί να έχουμε πάλι τίποτα fake πληροφορίες.

Για να δούμε τι θα δούμε...