Big Brother 2 - spoiler 3/9: Οι πρώτες πληροφορίες για το ποιος παίκτης αποχωρεί

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - spoiler 3/9: Οι πρώτες πληροφορίες για το ποιος παίκτης αποχωρεί

Παρασκευή σήμερα, 3/9, κι όλοι αναμένουμε το πρώτο live του Big Brother, πρώτον για να δούμε τι θα συμβεί και δεύτερον για να μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει και το όνειρό του θα τελειώσει πολύ πιο σύντομα από όσο περίμενε!

Μετά την χθεσινή διαδικασία και τα ευτράπελα που συνέβησαν κατά την διάρκεια αυτής προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, η Ελένη Σπανού και ο Μελέτης Γαβαλάς.

Ποιος παίκτης σίγουρα ΔΕΝ αποχωρεί από το Big Brother απόψε 3/9

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ μας ο Παναγιώτης Πέτσας μετά από αυτό το αποτέλεσμα κι από τα όσα άκουσε από το στόμα του Ισίδωρου είναι σε πολύ άθλια ψυχολογική κατάσταση και το βράδυ του στο σπίτι ήταν εφιαλτικό αφού δεν έκλεισε μάτι.

Αλλά που να ήξερε ότι... η τύχη του δουλεύει ενώ αυτός κλαίει! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής (ώρα 10:33) είναι πως ο Παναγιώτης Πέτσας δεν πρόκειται να αποχωρήσει σήμερα το βράδυ από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού!

Η μάχη δίνεται μεταξύ της Έλενας και του Μελέτη. Στην διαδικτυακή ψηφοφορία που σας έχουμε κάνει από το πρωί στα stories του instagram του Youweekly.gr ο Πέτσας έχει πάρει πανηγυρικά την υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού ενώ υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ της Ελένης και τον Μελέτη με τον τελευταίο να προπορεύεται στην επιλογή του κόσμου για να παραμείνει στο Big Brother.

Big Brother 2 spoiler 3/9 ποιος αποχωρεί

Ωστόσο, η Ελένη είναι μια κοπέλα που έχει μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή οπότε... έχει σίγουρα να προσφέρει αρκετή ίντριγκα στο παιχνίδι, κάτι που ξέρουμε πως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για το αν θα μείνει ή όχι κάποιος σε ένα ριάλιτι.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το ποιος φεύγει δεν υπάρχουν ακόμα αλλά να είστε σίγουροι πως μέχρι το βράδυ το Youweekly.gr θα έχει το όνομα! Stay tuned!

UPDATE!

Έχουμε το οριστικό! Διαβάστε εδώ ποιος παίκτης τελικά αποχωρεί απόψε!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα spoils.