Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother - αποκλειστικό: Μαρτυρικό βράδυ για τον Παναγιώτη Πέτσα στο σπίτι

Ψυχολογικά καταρρακωμένος ο παίκτης

Big Brother - αποκλειστικό: Μαρτυρικό βράδυ για τον Παναγιώτη Πέτσα στο σπίτι
TV24 03.09.2021 09:06
Από Έφη Εκίζογλου

Ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ το Big Brother 2 και τα ευτράπελα μέσα στο σπίτι ξεκίνησαν για τα καλά!

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι αποκαλύφθηκε η ύπαρξη του Ισίδωρο μέσα στο σπίτι και στην διαδικασία της ψηφοφορίας για τους προτεινόμενους προς αποχώρηση έγινε το έλα να δεις. Ο Ισίδωρος που τόσο καιρό παρακολουθούσε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά έστησε στον τοίχο τον Παναγιώτη Πέτσα με πολύ σκληρά λόγια και ο Πετσας... έβαλε τα κλάματα! Ναι, δεν υπερβάλλουμε, συνέβη...

Ο Πέτσας που κλαίει στο δωμάτιο του Big Brother

Το Youweekly.gr ξέρετε πως έχει μάτια και αυτιά παντού! Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, δεν μείναμε μόνο σε αυτό που είδαμε! Αξιόπιστη πηγή μας μας μετέφερε πως ο Παναγιώτης όλο το βράδυ δεν έκλεισε μάτι! Πρώτον γιατί αισθανόταν αδικημένος για τα όσα του έσουρε ο Ισίδωρος και δεύτερον γιατί είναι ένας από τους τρεις προτεινόμενους προς αποχώρηση (οι άλλοι δυο είναι ο Μελέτης και η Ελένη) και δεν θέλει για κανένα λόγο να τελειώσει το "όνειρο" τόσο γρήγορα.

Ο Παναγιώτης, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν θέλει να "χάσει" κι αυτή την φορά αυτή την ευκαιρία που του δίνεται. Στο GNTM δεν κατάφερε να πάει πολύ μακριά αλλά αυτή την φορά είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τελικό!

Το αν θα τα καταφέρει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο βέβαια. Εδώ θα είμαστε να τα δούμε όλα...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Spoiler - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του Big Brother 2;

Big Brother 2 - ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να παραμείνει; Παναγιώτης, Έλενα ή Μελέτης;

Share