Big Brother 2 - ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να παραμείνει; Παναγιώτης, Έλενα ή Μελέτης;

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι γεγονός!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να παραμείνει; Παναγιώτης, Έλενα ή Μελέτης;

Σήμερα, Παρασκευή 3/9, ολοκληρώνεται επίσημα η πρώτη εβδομάδα που το Big Brother βρίσκεται στον αέρα και... την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού!

Μετά την διαδικασία που ακολούθησαν οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο προέκυψαν τρεις συγκεκριμένη υποψήφιοι: Ο Παναγιώτης Πέτσας, η Ελένη Σπανού και ο Μελέτης Γαβαλάς.

Ποιος θέλετε να παραμείνει στο Big Brother;

Το Youweekly.gr, ακολουθώντας την διαδικασία που ακολουθούσε και επί Survivor εποχές έφτιαξε μια ψηφοφορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (στα stories) και... θέλουμε να μπείτε να ψηφίσετε για να έχουμε μια πρώτη εικόνα μέχρι να αναρτήσουμε το επιβεβαιωμένο spoil για τον παίκτη που θα αποχωρήσει στο αποψινό live του ριάλιτι!

 Big Brother 2 ψηφοφορία αποχώρησης

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, βέβαια, οφείλουμε να πούμε καθώς ο ΣΚΑΙ μετά τα όσα έπαθε με τα spoils που διέρρεαν για το Survivor τώρα είναι πολύ πιο προσεκτικός με τα project του, ειδικά με αυτά που είναι και χαμηλά σε ποσοστά τηλεθέασης! Άμα αρχίσουν να μαθεύονται και τα αποτελέσματα από πριν κανείς δεν θα βλέπει πια το παιχνίδι! Ωστόσο, το Youweekly.gr θα κάνει ότι μπορεί για να βρίσκει τα spoils και να τα μοιράζεται μαζί σας!

Stay tuned, τώρα ξεκινάει το καλό!