Big Brother 2: Η "συγγνώμη" του Ισίδωρου Δούνη στον Παναγιώτη Πέτσα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η

Ο Ισίδωρος Δούνης εξαρχής φάνηκε πως έχει μπει στο παιχνίδι για να κερδίσει. Ο ίδιος από την πρώτη κιόλας στιγμή θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που τον στεναχώρησαν. Με τον ίδιο να αποδεικνύεται πιο «ψευτόμαγκας» από όλους τους υπόλοιπους, μιας και η στρατηγική του είναι αρκετά ξεκάθαρη.

Ο παίκτης, που βρισκόταν στο δωμάτιο απομόνωσης για μία ολόκληρη εβδομάδα, είχε μια μεγάλη ένταση με τον Παναγιώτη Πέτσα, με αφορμή αυτόν τον χαρακτηρισμό, που συνέχιζε να υποστηρίζει με τη στάση του, παρότι ο δεύτερος επιχειρούσε να του εξηγήσει πως δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορές, καθώς και να του ζητήσει να έχουν καλύτερες σχέσεις.

Με την Ανχελίτα να τον πλησιάζει, πάντως, ο Ισίδωρος πείστηκε να ζητήσει συγγνώμη στον Πέτσα για την εναντίον του αντιμετώπιση, μη δείχνοντας ακριβώς να το εννοεί με βάση την πάντοτε ειρωνική του διάθεση, αλλά προχωρώντας στη στρατηγική του.

Δείτε παρακάτω τι έγινε στο σπίτι του Big Brother

Big Brother 2: Η τρομερή αποκάλυψη του Στηβ Μιλάτου για την Σύλια

Από τότε που ξεκίνησε το Big Brother οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Στην αρχή είδαμε πως ο Κώστας αποκάλυψε ότι τον ενδιέφερε ερωτικά η Ελένη Σπανού όμως δεν κράτησε για πολύ μιας και ήταν η πρώτη που αποχώρησε.

Αυτή τη φορά, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε «ανοιχτά» στην Ανχελίτα και της αποκάλυψε πως νιώθει διαφορετικά κοντά στην Σύλια. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η Σύλια είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Έτσι, ο Στηβ θεωρεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ τους μιας και κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο εφόσον η ίδια είνα8ι δεσμευμένη. Πάντως, φαίνεται να γνωρίζονται ήδη έξω από το παιχνίδι καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχει περίπτωση να της είχε κάνει reaction σε κάποιο Insta Story παλιότερα.