Big Brother 2: Χαμός στο σπίτι με την άφιξη του Ισίδωρου - Ο Πέτσας του ζήτησε τα ρέστα για τον όρο "ψευτόμαγκες"

Κάθησαν να τα ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους αλλά έγιναν χειρότερα τα πράγματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Χαμός στο σπίτι με την άφιξη του Ισίδωρου - Ο Πέτσας του ζήτησε τα ρέστα για τον όρο

Όλοι περιμέναμε την στιγμή που ο Ισίδωρος θα έκανε το μπαμ και θα έμπαινε στο σπίτι του Big Brother, όσο οι υπόλοιποι παίκτες πίστευαν πως βρίσκεται πίσω στο σπίτι του.

Μετά λοιπόν από ένα βίντεο "φωτιά", στο οποίο χαρακτηρίζει ουκ ολίγες φορές τον Παναγιώτη και τον Στηβ με τον όρο "ψευτόμαγκες", ο συγκεκριμένος παίκτης μπήκε μέσα και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό.

Αφού λοιπόν αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Παναγιώτη και αφού ο δεύτερος ξέσπασε σε κλάματα στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού, τον έπιασε στον κήπο να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Ωστόσο, ο Ισίδωρος επέμενε πως ο Πέτσας διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός ψευτόμαγκα, με τον Παναγιώτη να σηκώνεται και να φεύγει από τα νεύρα του.

Ποιος αποχωρεί απόψε 3/9

Το μοτίβο που ακολουθούσαμε στο Survivor, το ίδιο ακριβώς θα ακολουθήσουμε και για το Big Brother 2! Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να είναι αρκετά χαμηλά αλλά απασχολεί σαν project κι επειδή ξέρουμε πως πεθαίνετε να μάθετε spoils, παρασκήνια κλπ το Youweekly.gr θα προσπαθήσει να σας μεταφέρει συνεχώς όλα όσα ξέρει!

Απόψε θα παρακολουθήσουμε το πρώτο live του ριάλιτι για φέτος αλλά και την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι! Προτεινόμενοι είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Μελέτης Γαβαλάς και η Έλενα Σπανού.

Όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς σήμερα ο Παναγιώτης Πέτσας δεν παίζει να φύγει απόψε! Το κοινό τον θέλει μέσα, δίνει κι έχει να δώσει ακόμα πολύ ψωμάκι! Αυτό είναι το βέβαιο! Το παιχνίδι όλο παίζεται μεταξύ της Έλενας και του Μελέτη!

Μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που κάναμε στον επίσημο λογαριασμό του youweekly.gr στο instagram για το ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι είδαμε πως πρώτος είχε την στήριξή σας ο Πέτσας και τελευταία η Έλενα! Βέβαια, η διαφορά που έχει στους ψήφους με τον Μελέτη είναι μηδαμινή οπότε καταλαβαίνουμε πως η αποψινή και πρώτη ψηφοφορία θα εξελιχθεί σε θρίλερ!

Ωστόσο, ξέρετε πως έχουμε μάτια κι αυτιά παντού γι' αυτό ρωτήσαμε και μάθαμε πως... ναι! Η Έλενα απόψε θα μαζέψει τα πράγματά της. Το ταξίδι της αυτό ήταν πολύ γρήγορο. Η συμπεριφορά της, επίσης σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ήταν αυτή που της κόστισε την παραμονή της!

Κρατάμε, βέβαια, μια μεγάλη επιφύλαξη γιατί είναι το πρώτο spoil της σεζόν για φέτος όσον αφορά το Big Brother και μετά από αυτά που έπαθε ο Ατζούν με το Survivor μπορεί να έχουμε πάλι τίποτα fake πληροφορίες.

Για να δούμε τι θα δούμε...