Big Brother 2: Το ξέσπασμα της Μαίρης προς τον Στηβ - «Τι παιχνίδι παίζεις;»

«Έχω πέσει πάρα πολύ έξω...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Το ξέσπασμα της Μαίρης προς τον Στηβ - «Τι παιχνίδι παίζεις;»

Οι φετινοί παίκτες του Big Brother έδειξαν από την αρχή την συμπάθειά τους καθώς φάνηκε πως είχε ξεκινήσει ένα ειδύλλιο μεταξύ της Μαίρης Βαρσάμη αλλά και του Στηβ. Όλα αυτά όμως φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους τσακώθηκαν «άγρια», με τη Μαίρη να βλέπει τον Στηβ νευριασμένο να αποχωρεί, μιας και όπως είπε... τον έχει βάλει στο friendzone. Λίγο αργότερα, στο δωμάτιο επικοινωνίας, ήταν «καταπέλτης».

«Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε και με καμία γυναίκα. Δεν έχει χαρέμι να μπορεί να διαλέγει όποια ώρα θέλει την κοπέλα που επιθυμεί. Ρίχνει απλά δίχτυα μπας και τσιμπήσει καμία», ήταν τα λόγια της.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που προέκυψε στο σπίτι του Big Brother

Big Brother 2: Η "συγγνώμη" του Ισίδωρου Δούνη στον Παναγιώτη Πέτσα

Ο Ισίδωρος Δούνης εξαρχής φάνηκε πως έχει μπει στο παιχνίδι για να κερδίσει. Ο ίδιος από την πρώτη κιόλας στιγμή θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που τον στεναχώρησαν. Με τον ίδιο να αποδεικνύεται πιο «ψευτόμαγκας» από όλους τους υπόλοιπους, μιας και η στρατηγική του είναι αρκετά ξεκάθαρη.

Ο παίκτης, που βρισκόταν στο δωμάτιο απομόνωσης για μία ολόκληρη εβδομάδα, είχε μια μεγάλη ένταση με τον Παναγιώτη Πέτσα, με αφορμή αυτόν τον χαρακτηρισμό, που συνέχιζε να υποστηρίζει με τη στάση του, παρότι ο δεύτερος επιχειρούσε να του εξηγήσει πως δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορές, καθώς και να του ζητήσει να έχουν καλύτερες σχέσεις.

Με την Ανχελίτα να τον πλησιάζει, πάντως, ο Ισίδωρος πείστηκε να ζητήσει συγγνώμη στον Πέτσα για την εναντίον του αντιμετώπιση, μη δείχνοντας ακριβώς να το εννοεί με βάση την πάντοτε ειρωνική του διάθεση, αλλά προχωρώντας στη στρατηγική του.

Δείτε παρακάτω τι έγινε στο σπίτι του Big Brother