Big Brother 2: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Στο πρώτο αγώνισμα που έγινε την πρώτη εβδομάδα αρχηγός ήταν η Σύλια για τον φετινό κύκλο. Αυτή τη φορά όμως η ίδια παρέδωσε τον τίτλο αλλά και όλα τα προνόμια που έχει ο ρόλος ενός αρχηγού.

Πιο συγκεκριμένα, η σημερινή δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη αφού χρειαζόταν καλή φυσική κατάσταση, έξυπνους ελιγμούς και διορατικότητα. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν να πάρουν την ασυλία της εβδομάδας. Ένας όμως θα μπορούσε να βγει νικητής.

Μάλιστα, στον τελικό για την ανάδειξη του νικητή αναμετρήθηκαν ο Στέφανος, ο Νίκος και ο Κώστας. Δείτε παρακάτω ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής.

Το βίντεο του αγωνίσματος στο σπίτι του Big Brother

Big Brother 2: Ο Κώστας «έφαγε» χυλόπιτα από την Ελένη

Ερωτευμένος δηλώνει συνεχώς στο σπίτι του Big Brother ο Κώστας για την Ελένη, με την οποία μάλιστα έγινε έξαλλος νωρίτερα, όσο την έβλεπα να κάνει μασάζ στον Στηβ.

Έτσι λοιπόν, λίγο αργότερα, ο Κρητικός πήρε το θάρρος και εξομολογήθηκε στην νεαρή TikToker ότι δεν την βλέπει φιλικά και ότι του αρέσει πολύ εμφανισιακά.

Ωστόσο η ίδια έσπευσε να τον βάλει σε... friendzone, δηλώνοντας πως τον βλέπει μόνο φιλικά και πως τον συμπαθεί πολύ, αλλά καθαρά ως φίλο, γειώνοντας τον κανονικότατα.

Φυσικά, εκείνος τα έβαψε μαύρα, μη πιστεύοντας ότι έφαγε τόσο.. χοντρή χυλόπιτα.