Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Αδιανόητο: Από την σειρά Κόκκινο Ποτάμι στο Big Brother 2

Θα γίνει χαμός στο σπίτι του μεγάλου αδερφού

Αδιανόητο: Από την σειρά Κόκκινο Ποτάμι στο Big Brother 2
News 07.09.2021 08:06
Από Youweekly Team

Είναι 37 ετών, ηθοποιός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Γεωργία από Αρμένισσα μητέρα και Πόντιο πατέρα. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα, σε μια χώρα που βίωνε τον πόλεμο. Στα 11 της χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να μιλάει τη γλώσσα. Μεγάλωσε σε ένα σκληρό περιβάλλον στην Ξάνθη όπου έπρεπε να εργάζεται σε χωράφια. Κατάφερε να σπουδάσει Υποκριτική και έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές σε μικρούς ρόλους.

Έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, 9 ετών, τον οποίο λατρεύει και θα της λείψει πάρα πολύ. Αυτή την περίοδο εργάζεται και ως μεσίτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ καλή στη δουλειά της αφού τους πουλάει και τους αγοράζει… χρήσιμο προσόν για το σπίτι του Big Brother!

Ο λόγος για την Σοφία Αλεξανιάν που το βράδυ της Παρασκευής μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού! Λοιπόν το κορίτσι αυτό έχει παίξει σε πασίγνωστες σειρές ανάμεσα στις οποίες: Έλα στη θέση μου, Η πολυκατοικία, Μάλιστα Σεφ!, Μαρία η άσχημη και Κόκκινο Ποτάμι.

Big Brother Σοφία Αλεξανιάν

«Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια» - Όταν η ηθοποιός του Κόκκινου Ποταμιού έκλαιγε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Πριν από έναν χρόνο και κάτι είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μαζί σου», την εποχή του πρώτου lockdown, τότε που είχε μπει μία μεγάλη παύση σε όλες τις δραστηριότητες στη χώρα.

Όπως είχε εξηγήσει, η ΕΡΓΑΝΗ δεν μπορούσε να την καλύψει προκειμένου να πάρει επίδομα και έτσι είχε βρεθεί χωρίς χρήματα. Μάλιστα αρνούνταν οποιαδήποτε βοήθεια της προσέφεραν γιατί δεν ήθελε να εξαρτάται από κανέναν.

«Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ. Δούλεψα στο Κόκκινο Ποτάμι και στο Έλα στη θέση μου αλλά δεν μπορεί να με εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα γιατί τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη.

Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη είμαι και ήμουν πάντα σε άθλια οικονομική κατάσταση. Πολλοί θέλησαν να με βοηθήσουν, Όχι δε θέλω, νιώθω άσχημα γιατί είναι σαν ζητιανιά. Πρέπει να εγκαταλείψω τα όνειρά μου. Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια! Υπάρχει η πικρία, γιατί ενώ εργάστηκες δεν μπορείς να πάρεις κάποια χρήματα λόγω της σύμβασή σου. Είμαι ξαφνικά χαμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2 - spoiler: Ποιοι παίκτες από το 1 μπαίνουν στο σπίτι

Big Brother 2 - spoiler: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ένα βήμα πριν μπει στο σπίτι

Share