Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Έπεσαν «βροχή» τα σχόλια

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου
News 07.09.2021 10:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τον τελευταίο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος έχει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram. Καθημερινά, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την ζωή του με τους φίλους του και τα μέλη της οικογένειάς του.

Κάποιες από τις αναρτήσεις του που έχουν ξεχωρίσει, είναι αυτές στις οποίες ποζάρει με την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη. Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους και δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Αυτή τη φορά, ο Άγγελος Λάτσιος πόζαρε ο ίδιος στον φακό και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η νέα του φωτογραφία έγινε αμέσως ανάρπαστη.

Η νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Η βαθυστόχαστη ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο έχει δημοσιεύσει και προσωπικές του αρκετά στιγμές.

Πριν από λίγες ώρες, όμως, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση μιλώντας για την παιδεία και για την σημασία αυτής, βυθίζοντας πολύ κόσμο σε σκέψεις.

Τι είναι παιδεία κατά τον Μπρετόν:

“Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας. Ο τρόπος με τον οποίο συνομιλούμε, φλερτάρουμε, περπατάμε στο δρόμο, κρατάμε την πόρτα να περάσει ο άγνωστος στο ασανσέρ.
Παιδεία είναι οι λέξεις μας, η διακριτικότητά μας, η ελευθερία μας, τα όρια της ελευθερίας μας, η μουσική που ακούμε, η γλώσσα του σώματός μας, το πόσο αγαπάμε να μαθαίνουμε, να αλλάζουμε, να διαβάζουμε σαν να είμαστε κάθε φορά άγραφα χαρτιά.

Παιδεία είναι η ταπεινότητα αλλά και η επιμονή στις αξίες μας, το ότι δεν είμαστε προς πώληση, το ότι σεβόμαστε τον άνθρωπο, το παιδί του άλλου, την κυρία που καθαρίζει το γραφείο μας, τον κύριο που καθαρίζει το πάρκο στο οποίο βγάζουμε βόλτα το σκύλο μας, την κοπέλα στο ταμείο.

Παιδεία είναι η μεγαλοψυχία μας, το να ποτίσουμε μια άγνωστη γλάστρα, το να φροντίζουμε την πίσω όψη του σπιτιού μας. Παιδεία είναι το να προστατεύουν τα χέρια μας τον αδύναμο, να τα βάζουν με το θηρίο.
Παιδεία είναι το πόσο μπορούμε να έρθουμε απέναντι στο σύστημα και στους συστημικούς, παιδεία είναι η γενναιότητα και η ευθύνη. Παιδεία είναι το να διαλέγεις τον δύσκολο δρόμο της αξιοπρέπειας, της μοναξιάς και συνάμα να καίγεται το μέσα σου για το κοινό καλό. Για το ωραίο και τη σωτηρία του.”

Τελικά, με ένα λόγο, Παιδεία είναι το να είσαι "άνθρωπος" και να εκπέμπεις, να σκορπίζεις, να μοιράζεις, να μοσχοβολάς " ανθρωπιά ".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης με την νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ο Άγγελος Λάτσιος

Share