Βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από τον αισθητικό

Τι θεραπεία ακολούθησε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από τον αισθητικό

Λίγες μέρες έχουν μείνε για τη μεγάλη πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου και έτσι, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να πάει άκρως ανανεωμένη στη νέα τηλεοπτική της στέγη, στο Mega.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο μέσα από το κέντρο του αισθητικού, στο οποίο αποκαλύπτει πως ακολουθεί μία θεραπεία προκειμένου να κάνει το πρόσωπό της πιο λαμπερό.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε, ακολούθησε τη θεραπεία «Plasma Lift» και μάλιστα, έδειξε να είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Το βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από τον αισθητικό

«Plasma lift, όχι τίποτα τυχαία», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Τι είναι το Plasma Lift που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου

Το Plasma Lift δεν είναι θεραπεία μεσοθεραπείας με πλάσμα αίματος αλλά αναίμακτη θεραπεία με μικροκαταστροφή και ταυτόχρονη ανάπλαση και άμεση επαναδιαμόρφωση των περιοχών της πρόωρης γήρανσης.

Δεν χρησιμοποιούνται βελόνες & νυστέρι αλλά με την χρήση ειδικού μηχανήματος αισθητικής δημιουργείται διαφορά δυναμικού – προκαλεί τη δημιουργίας πλάσματος – μεταξύ της επιδερμίδας και της ειδικής κεφαλής της συσκευής και ένας ”μικρός” κεραυνός εξαχνώνει τα υγρά των επιφανειακών ιστών. Οι ελαστικές ίνες συρρικνώνονται και παχύνονται, προκαλώντας μία αναίμακτη σύσφιξη.

Κάνει το δέρμα να αναγεννηθεί αφού αποκαθιστά την ισορροπία του ηλεκτρικού φορτίου στα κύτταρα και ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η όψη του φωτογηρασμένου δέρματος, με απουσία πόνου ή ερεθισμού. Ανοίγει τα κανάλια νατρίου-καλίου και έτσι serum αρνητικά ιονισμένα μπορούν να διεισδύσουν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές εφαρμογής είναι η περιοφθαλμική και η περιστοματική περιοχή.
Αν θέλετε φωτεινότητα και ομοιογένεια αυξάνουμε την διεισδυτικότητα βιταμινών όπως της βιταμίνης C που χαρίζει λεύκανση.

Μπορείτε να εξαλείψετε λεπτές ρυτίδες όπως αυτές της έκφρασης, τις βαθιές ρυτίδες του καπνιστή, να μειώσετε τη χαλάρωση στα βλέφαρα, τις ραγάδες,πανάδες στα χέρια, δυσχρωμίες, φωτογήρανση, σύσφιξη στο περίγραμμα του προσώπου, προγούλι και να βελτιωθεί η ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας.