Σοφία Δανέζη: «Εγώ θα λέω το όνομα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μέχρι να μου κάνει μήνυση»

Συνεχίζεται η κόντρα των δύο γυναικών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Δανέζη: «Εγώ θα λέω το όνομα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μέχρι να μου κάνει μήνυση»

Στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε το πρωί της Τρίτης η Σοφία Δανέζη. Η ίδια μέσα σε όλα πέταξε τα καρφιά της για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η σχέση της γνωστής τραγουδίστριας με την νικήτρια του Big Brother 1 είναι αρκετά τεταμμένη ενώ και οι δύο γυναίκες δεν χάνουν ευκαιρία να... θάβουν η μια την άλλη.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

«Οι παίκτες του φετινού Big Brother πατούν πάνω στους περσινούς. Ακόμα και την Άννα Μαρία βλέπω… σε δυο τρεις παίκτες! Εγώ το λέω το όνομα της, δεν έχω πρόβλημα. να πω το Άννα Μαρία. Εκείνη με αποκάλεσε «κοπέλα» και «κοπελιά». Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Μπορεί να λέει ότι θέλει. Η Άννα Μαρία θεωρώ ότι ακόμα είναι μέσα στο σπίτι. Εγώ και την χαιρέτησα και δεν θα την κοιτάξω παράξενα ούτε τέτοια προβλήματα έχω.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, εκτός αν μου κάνει μήνυση… Δεν ξέρω, αν θα μου κάνει μήνυση.

Στεναχωρήθηκα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όταν βγήκα έξω και είδα κάποια από αυτά που είχε πει. Δεν μιλήσαμε, πέντε λεπτά μόνο μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Μου είχε πει να τα πούμε αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία γιατί δεν γνώριζα. Απλά εκείνη τη στιγμή ήταν η αδελφή μου και μου έλεγε να μην του μιλάω».

«Προσπαθούν να σταθούν στην επικαιρότητα με το όνομά μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/9) η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα της με τη Σοφία Δανέζη και στα όσα δήλωση η τελευταία πρόσφατα για εκείνη.

Η Άννα Μαρία ξεκαθάρισε πως πλέον δεν ασχολείται με τα άτομα που την πλήγωσαν στο Big Brother, ενώ αντίθετα εκείνοι χρησιμοποιούν το όνομά της προκειμένου να μείνουν στην επικαιρότητα.

«Δόξα τω Θεώ έχω πάρα πολύ κόσμο που με ενημερώνει. Εγώ δεν είχα χρόνο να δω τη συνέντευξη της κοπέλας. Θλίβομαι γιατί για άλλη μια φορά αυτά τα άτομα προσπαθούν να σταθούν στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας το όνομά μου.

Εγώ θα ήθελα να δείξουν κάτι, ούτως ώστε να μείνουν και στην επικαιρότητα. Πρέπει σώνει και καλά να λένε το όνομά μου; Έχει τελειώσει το Big Brother. Εύνοια δεν τους δίνω πια. Η κοπέλα ούτε ένα συγγνώμη για όλα αυτά που μου έκανε στο παιχνίδι. Δε μπορώ να συγχωρήσω μερικά άτομα τόσο εύκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά η νικήτρια του Big Brother.