Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Άννα Μαρία Ψυχαράκη πριν μπουν στο Big Brother

Έγινε γνωστό 1 χρόνο μετά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Άννα Μαρία Ψυχαράκη πριν μπουν στο Big Brother

Μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πρώτα στο Youweekly, η Σοφία Δανέζη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not. Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της στο Big Brother, η τραγουδίστρια έκανε αποκαλύψεις.

«Με τον Δημήτρη Κεχαγιά ήρθαμε πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι. Δεν μιλάμε πλέον. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου κι εσύ στη δική τους για ένα χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι, ο καθένας έχει τις παρέες του, την οικογένειά του… Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά δεν ταίριαξαν τα πράγματα», είπε για την σχέση που έχει με ορισμένα παιδιά.

Το άγνωστο περιστατικό Δανέζη - Ψυχαράκη πριν το Big Brother

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη, Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα έμπαινα στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις εσύ, δεν θα ψάξεις να βρεις ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο είδα την κοπέλα, δεν ήξερα ποια είναι. Ρώτησα ποια είναι, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμουν από πριν μπλοκ. Τώρα με έχει ξεμπλοκάρει», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Νιώθω τυχερή που συμμετείχα στο Big Brother, ήταν το όνειρό μου»

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συμβίωση, τους καυγάδες με τους συμπαίκτες τη - ειδικά με την Άννα Μαρία, ενώ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή.

«Δέχθηκα πολύ λίγα άσχημα μηνύματα στο Instagram. Aυτό που με πλήγωσε πάρα πολύ, ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου. Στεναχωρήθηκα για την μητέρα μου. Δεν έχω βάλει μέσον για να μπω στο Big Brother. Ήταν το όνειρό μου να με γνωρίσει ο κόσμος. Δουλεύω 16 χρόνια γι΄ αυτό και μπήκα στο reality! Η διαίσθησή μου έλεγε ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία. Το περίμενα», είπε μεταξύ άλλων.

«Σαν γυναίκα έχω μάθει να έχω το χώρο μου και τον χρειάζομαι. Αλλά σαν γυναίκαι και πιστή είμαι και μαγειρεύω και καθαρίζω. Η δουλειά μου με κάνει δυναμική και παράλληλα ευαίσθητη».

«Ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλός φίλος και τίποτα άλλο».